27.04.2024 08:20:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

3 Bin Hasta Muayene Edildi!

Bolu'da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanelerde başlatılan Akşam Mesai Uygulaması kapsamında, ekim ayı içerisinde 3 bin hasta muayene edildi. Vatandaşlar mesai çıkışı ve hafta sonları ek mesai polikliniklerine başvurarak tedavi oldular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK18 Kasım  2022 Cuma - 19:14
3 BİN HASTA AKŞAM MESAİSİNDEN YARARLANDI
Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kentte bulunan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İzzet Baysal Devlet Hastanesinin Merkez ve Köroğlu üniteleri ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde mesai saatleri içinde muayene olamayanlar için Ek Mesai Poliklinikleri hizmeti başlatılmıştı.
Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete sokulan ek mesai poliklinikleri ilgi gördü. Hafta içi akşam saatlerinde ve hafta sonu açılan poliklinikler Ekim ayı içerisinde toplamda 3 bin hastaya hizmet verildi.
Hafta içi çalışan ve hastaneye gitmeye vakit bulamayan vatandaşlar için hizmete sokulan ek mesai poliklinikleri ekim ayı içerisinde boş kalmadı. Vatandaşlar mesai çıkışı ve hafta sonları ek mesai polikliniklerine başvurarak tedavi oldular.
Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, İzzet Baysal Ağız ve Sağlık Merkezinde açılan ek mesai polikliniğine ekim ayı içerisinde 500 vatandaş başvurarak tedavi oldu. İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İzzet Baysal Devlet Hastanesinde açılan ek mesai polikliniklerinde ise toplamda 2bin 500 hasta başvurdu. Tüm ek mesai poliklinikleri ise ekim ayı içerisinde toplamda 3 bin hastaya hizmet vermiş oldu.


YAZARLAR

Tamamı