26.04.2024 12:05:08
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

8 Mart da Bolulular Buluştu

Ankara da yaşayan Bolulular 8 Mart akşamı bir araya gelerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Pandemim sürecinde uzun zamandır görüşemeyen Bolulular, bir araya gelerek, hasretlik giderip, gönüllerince eğlendiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR09 Mart  2022 Çarşamba - 14:48
BOLULULAR 8 MART DA ANKARA DA BİR ARAYA GELDİ
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ve bağlı Derneklerin, Sürkap Derneklerinin organizasyonu ile İTÜ Birlik Evi Gümüşsuyu Restorantta yapılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gecesine Ankara da yaşayan Bolulular yoğun katılım sağlayarak unutulmaz bir gece geçirdiler.
Gecede sadece bayanların söz aldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Gecesinin sunumunu yapan Bolulu hemşerimiz Yeliz Başaran, gecenin anlamına hitaben yaptığı konuşmasında tüm katılım sağlayan hemşerilerimize hoş geldiniz dedi.
Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Aynur Arabacıoğlu gecede yaptığı konuşmada geceye katılan hemşerilerimize hoş geldiniz diyerek, yaptığı çalışmalardan kısaca bahsederek, bilgi verip, herkese iyi eğlenceler dileğinde bulundu.

Gecenin sanatçısı Udi Cengiz Taşkent, söylediği parçalar ve Bolu yöresine ait müzikleriyle geceye katılanları coşturdu. Bolulular gönüllerince eğlenip, oynayıp, dans ettiler.
Bolulu kızlarımız, çeşitli eğlencelerin arasında bayanlara kırmızı karanfil dağıtımı yaparak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.
Yemekli eğlence arasında söz alan Mudurnu Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı Fulya Kırımoğlu ''Kadınım'' şiirini katılımcılara okuyarak, Kadınlar gününü kutladı.
SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformu Başkanı Mehmet Bilgin “Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten, yetiştiren ve özverinin timsali olan başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü hep beraber coşku ile kutluyoruz. Kadınlarımız her zaman başımızın tacıdır. Onların bu günü kutlu olsun. Gecenin düzenlenmesinde yer alan Mehmet Bilgin, Haydar Çakırtekin, Aynur Arabacıoğlu, Bülent Dinçtürk, İsa Gökmenoğlu, Yeliz Başaran ve Fulya Kırımoğlu’na teşekkür ederim. Bir sonraki Boluluların buluşmasında görüşmek üzere tüm hemşehrilerimize selamlarımı saygılarımı sunarım"
Gece günün anlamıyla, coşkusuyla birlikte çektirilen hatıra fotoğraflarıyla 23.30 da sona erdi.

Gecenin diğer fotografları için Tıklayın


YAZARLAR

Tamamı