16.04.2024 09:52:16
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABDF DA GÖREV DAĞILIMI

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu 17 Nisan 2022 de Genel Kurulunu tamamlamıştı. Yeni seçilen Yönetim Kurulu toplanarak görev dağılımı yaptı. Ahmet Akbaş Federasyon Başkanlığına seçildi. Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu yeni Yönetim Kurulu haberimizde..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR08 Mayıs  2022 Pazar - 20:49
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu, Yeni Yönetim Kurulunu Belirledi
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nu 17 Nisan 2022 Pazar günü tamamlamıştı. Ramazan ayı münasebetiyle geciken Yönetim Kurulu Üyeleri toplanarak, görev dağılımında bulundu.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu yeni Yönetim ve Denetim Kurulu:
Yönetim Kurulu
Ahmet Akbaş Başkan
Mustafa Aydınalp Başkan Vekili
Ramazan Yaman Başkan Vekili
Engin Ulaş Sekreter
Mehmet Bilgin (Muhasip) Başkan Yardımcısı
İhsan Yılmaz Başkan Yardımcısı
İsa Gökmenoğlu Yönetim Kurulu Üyesi
Denetim Kurulu
İrfan Bayar
Metin Alparslan
Nesrin Özer
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Akbaş kısa bir açıklama yaparak; “Uzun bir süredir Pandemim nedeniyle bir araya gelmemiz güçleşiyordu. İnşallah bu süreci atlattık. Federasyonumuza bağlı Derneklerimizle birlikte yeni projelerle Bolulularımızın hizmetinde olmaya özen göstereceğiz. Yine birlikte kahvaltı, yemek organizasyonları bir araya geleceğiz. Nasip olursa Bolumuza, İlçelerimize geziler düzenleyerek, hem tanıtacağız hem de hasretlik gidereceğiz. Bizler her ne kadar yönetime seçilsek de biz bir aileyiz, birlikte başaracağız. Şahsım ve Yönetim adına hemşehrilerimize selam ve saygılarımı iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

 

YAZARLAR

Tamamı