29.04.2024 16:51:56
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

AİBÜ'DEN DESTEK!

Dörtdivan Kaymakamlığının düzenlediği Kitap Kampanyasına destekler devam ediyor. Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden kitap kampanyasına destek verilerek, Dörtdivan Kaymakamı makamında ziyaret edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT13 Şubat  2015 Cuma - 13:35
KİTAP KAMPANYASINA AİBÜ’DEN DESTEK!
Dörtdivan Kaymakamlığı’nın düzenlediği Kitap Kampanyasına destekler devam ediyor.
Dörtdivan Kaymakamlığı’nın 7 Kasım 2014 tarihinde başlayan "Bir Kitap da Senden Olsun" projesine destekler devam ediyor. Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden kitap kampanyasına destek verilerek, Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz’ı makamında ziyaret ettiler.
/
Kitap Kampanyasına desteklerinden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz; “Böyle anlamlı ve yararlı bir projeye katkıda bulundukları için Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yönetimine ve Öğrencilerine teşekkür ediyorum. Dörtdivan da eğitim gören gençlerimizin eğitimlerine katkı sağlamış oldular. Kitap kampanyamıza birçok kurum, kuruluş ve kişiler destek verdi. Katkıda bulunan herkese ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ediyorum” diyen Dörtdivan Kaymakamı Korkmaz, kitap kampanyasının devam ettiğini ve bu kampanyaya destek olunmasını istedi.

YAZARLAR

Tamamı