18.10.2024 09:21:15
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ANKARA DA BOLU GECESİ

Altındağ Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Altındağ Hamamönü Kabakçı Konağı Söyleşilerinde her ayın 14'nde Saat: 19:00 da Bolulu şair, yazar ve sanatçılar, Bolu ve ilçeleri hakkında bilgileri aktarırken, hoş bir sohbet gerçekleştirilecek. İlk gecenin konuğu Hacı İbrahim Mutlu olacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR13 Ekim  2024 Pazar - 04:01
BOLU KÜLTÜRÜ ANKARA DA ANLATILACAK
Altındağ Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Hamamönü Söyleşilerinde Bolulu şair, yazar ve sanatçılar Bolu ve ilçeleri hakkında bilgileri aktarırken, hoş bir sohbet gerçekleştirilecek.
Dortdivandunyasi.com haber sitesi sahibi Ramazan Yaman tarafından yapılacak Bolu Gecesi organizasyonu hakkında Ankaralılara ve Bolululara yerel şair-yazarların yanı sıra Bolulu Yerel Sanatçıların da yer alacağı bir etkinliğin içinde olacaklarını ifade eden Ramazan Yaman şunları söyledi. “Bolu Ankara ile İstanbul arasında Tabiatın Kalbi olan bir ilimiz. Sekiz ilçesi ile doğa ile baş başa temiz havasıyla yaşanılabilen bir mekân. İlimiz ve İlçelerinde daha önce olduğu gibi günümüzde de şair, yazar ve sanatçılar eserleri ile büyük bir beğeni toplamaktadır. Bunları halkımız ile buluşturmak ve fikirlerinden, yayınlarından yararlanabilmek amacıyla Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Kabakçı Konağı Kültür akşamlarına katılmış bulunmaktayız. Her ayın 14’nde Saat:19:00 da buluşarak kültür etkinliklerimizi yerine getireceğiz. Tabi ki Edebiyat, Sanat, Tıp, Hukuk ve Yaşam alanlarındaki büyüklerimiz ve zatlar ile halkımızı bilgilendirmek amacıyla bir araya geleceğiz. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir” dedi.
İLK GECENİN KONUĞU HACI İBRAHİM MUTLU
14 Ekim 2024 Pazartesi günü Saat:19:00 ilk açılış programı ile Gecenin Konuğu Geredeli hemşehrimiz Seyyah, Gezgin/Yazar/Restoratör Hacı İbrahim MUTLU. Hemşehrimiz ile Gezdiği yerler ve Yazdığı Kitaplar hakkında hoş bir sohbet bizleri bekliyor.



YAZARLAR

Tamamı