11.05.2024 08:32:36
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Ankara da Temaslarda bulundu

Başkan Uzunoğlu Ankara da bir dizi temaslarda bulundu. Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ile Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i ve Karayolları 4. Bölge Müdürü Öner Özgür'ü ziyaret etti. Dörtdivan'ın sorunlarını iletirken 16 Eylül de Dörtdivan da düzenlenecek olan Panayıra da davet etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN02 Eylül  2016 Cuma - 14:59
Başkan Uzunoğlu Ankara da bir dizi temaslarda bulundu.
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu Ankara temasları kapsamında ilk önce Karayolları 4. Bölge Müdürü Öner Özgür'ü ziyaret etti. Dörtdivan - Gerede yolu genişletme çalışmaları, yeni Dörtdivan - Bolu karayolu çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunan Başkan Uzunoğlu, Dörtdivan İlçesinin istek ve taleplerinden oluşan dosyayı Bölge Müdürü Öner Özgür Beye takdim ederek, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Dörtdivan'a gerekli desteğin sağlanacağını söyleyen Karayolları 4. Bölge Müdürü Öner Özgür de ziyaretlerinden dolayı Başkan Hasan Uzunoğlu 'na teşekkür etti.

2. Durak TC Ekonomi Bakanlığı oldu
Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu Ankara temaslarının ikinci durağında T.C Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Başkan Uzunoğlu, Bolu 2. Komando Tugayının Dörtdivan'a taşınması konusunda hazırlanan dosyayı Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e takdim ederek, 16 Eylül 'de ikincisinin düzenleneceği Geleneksel Dörtdivan Panayırına davet etti.

3. Durak TC Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı oldu
Başkan Hasan Uzunoğlu Ankara temaslarının 3.ncüsünde ise T.C Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Başkan Uzunoğlu, Bakan Yardımcısı Coşkunyürek'e Bolu 2. Komando Tugayının Dörtdivan'a taşınması konusunda hazırlanan dosyayı takdim ederek, 16 Eylül ‘de ikincisi düzenleyecek olan Geleneksel Dörtdivan Panayırına davet etti.




 

YAZARLAR

Tamamı