29.04.2024 13:02:49
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başarılı Öğrencilere Bisiklet!

Bolu Seben Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim öğretim dönemini başarı ile bitiren Okul 1. 2. ve 3.sü olan öğrencilere karne hediyesi olarak bisiklet hediye edildi. Seben Belediyesi başarılı olan öğrencileri daha önceki yıllarda olduğu gibi ödüllendirmeye devam ediyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM19 Haziran  2016 Pazar - 02:50
Bolu ili Seben ilçesinde Okul 1. 2. ve 3.sü olan öğrencilere Seben Belediyesinden Karne hediyesi olarak bisiklet hediye edildi.
2015-2016 Eğitim öğretim döneminin bugün sona ermesiyle öğrenciler karne sevincini yaşarken aynı zamanda Seben Belediyesi tarafından eğitim öğretim gördükleri okulların 1.2. ve 3. sü olan 15 başarılı öğrenciye Seben Ortaokulunda düzenlenen törenle bisikletleri armağan edildi.
Bisiklet hediye töreninde konuşan Seben Belediye Başkanı Süleyman ÖZBAĞ "Seben Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile bizler eğitim kurumlarımızın her zaman destekçisiyiz. Bu anlamda güzel projelere imza atıp diğer belediyelerede örnek olduk. Seben Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden üniversite kazananlara Leptop bilgisayar, okullarını derece ile bitiren öğrencilere bisiklet, 4.sınıf öğrencilerine yarıyıl tatilinde satranç, 6.Sınıf öğrencilerine Bursa-Çanakkale kültür gezisi bunların en güzel örnekleridir. Amacımız çocuklarımızı daha aktif, daha başarılı, daha sosyal olabilmeleri için bu hediyeler ile güdülemek, çalışmaya teşvik etmektir. İnşallah başarıları daim olur memleketimize hayırlı doktorlar, mühendisler, öğretmenler, sporcular sebenimizden yetişmeye devam eder. Hediye alan tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum "dedi.

Sırasıyla bisikletleri verilen öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirildi.
Seben Çok Programlı Anadolu Lisesi
Bilişim ve Teknoloji Bölüm 1.si Furkan ÇAKIR, 2.si Ümit ÜNAL, 3.sü Semih SERTÇELİK
Çocuk Gelişimi Bölümü 1.si Tuğba ATEŞ, 2.si Serpil ÖN, 3.sü Ayşe ARSLAN
Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu 1.si Esra ÇETİN, 2.si Kübra CEYLAN, 3.sü Levent ADIYAMAN
Seben Ortaokulu 1.si Alperen CİRİT, 2.si Ece Zeynep GÜÇBİLMEZ, 3.sü Sanem Saliha KAYMAZ
Atatürk İlkokulu 1.si İpek BATYAR, 2.si Efekan NARİN, 3.sü Yağmur ÖZTOP



 

YAZARLAR

Tamamı