28.03.2024 20:50:29
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan Ateş'e Önemli Görev!

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Türk iş dünyasının çatı kuruluşu ve en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Asil Üyeliği görevine getirildi. Bolu ilimiz adına bir ilke imza atmış oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR27 Kasım  2022 Pazar - 23:54
Başkan Türker Ateş TOBB Yönetim Kurulu Asil Üyesi Oldu
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Asil Üyeliği'ne getirilerek Bolu adına bir ilke imza attı.
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Türk iş dünyasının çatı kuruluşu ve en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Asil Üyeliği görevine getirildi. TOBB’da hali hazırda Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği ve Tahkim Divan Başkan Yardımcılığı görevleriyle Bolu ilimizi başarıyla temsil eden Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, özverili ve istikrarlı çalışmalarının neticesinde yeni göreviyle de Bolu ilimiz adına bir ilke imza attı.
“HİÇBİR EMEK KARŞILIKSIZ KALMAZ”
TOBB Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine seçilmesi ile ilgili açıklama yapan Başkan Ateş; “Ülkemizin ve iş dünyamızın en büyük meslek örgütü olması ile birlikte güçlü bir sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği ve TOBB Tahkim Divan Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmekteyim. Şimdi ise bu görevlerimin yanı sıra Yönetim Kurulu Asil Üyesi olarak da burada hizmette bulunacağım. Getirildiğim yönetim kurulu asil üyeliği görevinin Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bolu’muz için yürüttüğümüz tüm çalışmalarımızın ve emeklerimizin sonucu olarak görmekteyim. Hayatım boyunca inandığım şey özverili ve kararlı bir şekilde yürütülen çalışmaların hiçbir zaman karşılıksız kalmadığıdır. Hangi işi yaparsanız yapın severek ve disiplin içerisinde yapma gayretinde olmalısınız” dedi.

“BOLU’MUZU EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM”
Açıklamasının devamında ise Ateş; “Yakın zamanda yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildiğim Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda görev yaptığım 4 dönemde de güzel şehrimiz Bolu’muza katma değer sağlamak için elimizden gelen tüm çabayı gösterdik. Şimdi ise bu emeklerin ve çabanın karşılığı olarak Türk iş dünyasının çatı kuruluşu TOBB’da yönetim kurulu asil üyesi olarak Bolu’muzu ve odamızı temsilen yer alacak olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayım. Bu zamana kadar getirildiğim tüm görevlerde olduğu gibi yeni görevimde de ülkem ve şehrimin gelişimi için üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Bu göreve şahsımı layık gören iş dünyasının lideri TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve değerli yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.



YAZARLAR

Tamamı