19.04.2024 00:57:15
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan Efe'den Müjde!

Bolu Dörtdivan da Uzun süredir atıl durumda bulunan Dörtdivan Anadolu Lisesi Kampüsü, BAİBÜ Ekrem Doğanay Meslek Yüksekokulu olarak hizmet verecek. Müjdeyi Başkan Hamza Efe sosyal paylaşım ağı facebook da duyurdu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN28 Mart  2023 Salı - 01:43
BAŞKAN EFE "DÖRTDİVAN’A MESLEK YÜKSEKOKULU"
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Dörtdivan Anadolu Öğretmen Lisesi olarak açılıp, uzun süre hizmetin ardından Anadolu Öğretmen Liselerinin kapanması ile Dörtdivan Anadolu Lisesine çevrildi. Dörtdivan Anadolu Lisesi öğrencilerinin mezuniyetinden sonra atıl duruma düşen Lisenin tekrar Dörtdivan’a kazandırılması için mücadele veren Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe sosyal paylaşım ağında müjde vererek, BAİBÜ Ekrem Doğanay Meslek Yüksek Okulu’nun açılacağını ifade etti.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, aşağıdaki açıklamayı yaptı.

“HAYIRLI OLSUN”
Değerli Vatandaşlarımız,

İlçemizde uzun bir süredir atıl durumda olan Anadolu Öğretmen Lisesi kampüsünün üniversitemiz ile uzun bir süredir üzerinde yaptığımız görüşmelerimiz ve çalışmalarımız neticesinde BAİBÜ Ekrem Doğanay Meslek Yüksekokulu’nda Hukuk Bölümü altında; Adalet programı ile Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programları açılarak dönüşmesi noktasında önemli bir kilometre taşını daha bugün geride bıraktık. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların üniversitemize devri tamamlanarak üniversitemiz ile belediyemiz arasında protokol imzaladık. İlçemize hayırlı olsun. Bu bağlamda mevcut binaların tadilatı için gerekli olan kaynağın bulunması için süreci milletvekillerimiz üzerinden sıkı takip ederek ilçemize yıllardır beklediği Yüksekokulu en kısa zamanda kazandıracağız.
Bolumuzda göreve başladığından bu yana sürecin hızlanması için gayretini ortaya koyan Sayın Valimiz Erkan Kılıç’a, sürecin en başından bu yana sadece iradesini değil gövdesini ortaya koyan Rektör Hocamız Sayın Mustafa Alişarlı’ya, gerekli kaynağın seçim öncesi tedarik edilmesi noktasında gereğini yapacak olan milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpcü ile birlikte İl Başkanımız Suat Güner’e teşekkürü ilçemiz adına bir borç bilirim.
#DerdimizDörtdivan


YAZARLAR

Tamamı