27.04.2024 03:32:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan EFE, Neler Söyledi

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın açıklaması hakkında Gazeteci Caner Güngör'e neler söyledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN06 Haziran  2023 Salı - 02:15
BAŞKAN HAMZA EFE BAKIN NELER SÖYLEDİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Bolu'ya Recep Tayyip Erdoğan'ın heykelini dikeceğine söz vermişti.
Erdoğan'ın seçimi yine kazanmasının ardından tüm gözler Başkan Özcan'a çevrilmiş özellikle Cumhur İttifakı ortakları Başkan Özcan'ın sözünü tutarak heykeli yapmasını istemişlerdi.
Belediye meclis toplantısında konunun gündeme gelmesi ile başkan Özcan, "Bolu'nun en görünür yerinin yanı sıra bir de Sayın Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı yerde olmalı bu heykel. Şimdi en yüksek nerede almış? Dörtdivan’da almış. Yüzde 90 oy almış. O yüzden Dörtdivan Belediyesi'yle bir görüşelim. Dörtdivan Belediyesi bize bir yer göstersin, en görünür yerde Köroğlu Dağları, biz oraya dikelim. Heykelin şeklinede şemaline de birlikte karar verelim" demişti.
BAŞKAN EFE BAKIN NELER SÖYLEDİ?
Başkan Özcan'ın bu konuşmasıyla ilgili gazeteci Caner Güngör'e açıklama yapan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, "Makamlar bizatihi milletimizindir. Bize düşen emanete sahip çıkmak, hizmet etmektir. Hep birlikte insanımızın hizmetkârıyız. Bizler faniyiz. Kalıcı olan hizmet ve eserlerimiz. Her daim amel defterimizin açık kalacağı kamu hizmeti üretmeye gayret gösteriyoruz. Bolu’muzun ve ilçelerimizin gündemini heykel gibi suni gündemler ve polemikler ile meşgul etmeyelim. Hep birlikte milletimizin gündemine, eser ve hizmet siyasetine odaklanalım. Bizler sorumluluk makamında insanlar olarak Bolu’muza ve ilçelerimize nasıl birlikte daha fazla katma değer üretebiliriz bunun derdinde olalım. Her zaman tedbir ve gayret bizden, destek milletimizden, taktir Allah’tandır. 'İnsana ancak çalıştığının karşılığı vardır.' (Necm, 53/39)" dedi. (bolugazetesi.com.tr)

 

YAZARLAR

Tamamı