28.03.2024 12:18:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Birlikte Görev Yapacaklar!

Batman'da iki üst düzey Bolulu hemşehrimiz birlikte görev yapacak. Edirne Valiliği'nden Batman Valiliği'ne atanan ilimiz Dörtdivan ilçesi doğumlu Ekrem Canalp'in ardından, Gerede doğumlu Selami Arık'ta Hâkimler ve Savcılar Kurulu kararnamesi ile Batman Merkez Cumhuriyet Savcısı olarak atandı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR01 Ağustos  2022 Pazartesi - 18:33
Batman’a Vali’den Sonra Geredeli Cumhuriyet Savcısı Atandı
Mayıs Ayında Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Edirne Valiliği’nden Batman Valiliği’ne atanan Bolu Dörtdivan İlçesi Aşağıdüğer köyü nüfusuna kayıtlı Ekrem Canalp’in ardından, İstanbul Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Gerede doğumlu Selami Arık’ta, (HSK) Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun ana kararnamesi olan 2022 yaz kararnamesi ile talebi doğrultusunda Batman merkeze Cumhuriyet Savcısı olarak atandı.
Bolu Geredeli hemşerimiz İstanbul Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Selami Arık, HSK’nın yaz kararnamesi ile doğu görevini yapmak üzere talepte bulunarak talebi doğrultusunda Batman merkeze Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Gerede ilçemize bağlı Ertuğral Köyü’ne kayıtlı Arık, yürüttüğü İstanbul’da ki görevinden, son çıkan kararname ile Batman Adliyesi’ne isteği doğrultusunda Cumhuriyet Savcısı olarak atandı.
2009 yılından 2016 yılına kadar avukatlık yaptıktan sonra 2016 yılında Savcılık görevine başlayan Gerede doğumlu Arık, Batman’da iki yıl süre ile Batman Merkez Cumhuriyet Savcısı görevinde bulunacak.

Bolu Gerede ilçemize bağlı Ertuğrul köyü nüfusuna kayıtlı olan hemşehrimiz Arık’a ve Dörtdivan İlçesi Aşağıdüğer köyü nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Valimize bizde dortdivandunyasi.com ailesi olarak görevlerinde başarılar diliyoruz.

 

YAZARLAR

Tamamı