17.04.2024 02:28:01
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Birlikten Güç Doğacak!

Boluspor, Beypiliç ile arasında görüşülen isim sponsorluğunda taraflar anlaştı. Boluspor'un ismi bundan böyle 'Beypiliç Boluspor' olacak. Başkan Abat "Birlikten güç doğacak. Hamdi bey ve Sait bey nezdinde tüm Beypiliç yönetim kuruluna Boluspor kulübü adına teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR28 Ağustos  2020 Cuma - 01:10
BOLUSPOR DEĞİL, BEYPİLİÇ BOLUSPOR
Boluspor'un isim sponsorluğu için görüştüğü Beypiliç Yönetim kurulu üyesi ve şirketin ortaklarından Hamdi Tanrıkulu ile Başkan Abdullah Abat bir araya geldi.
Yapılan görüşmenin ardından başkan Abat sosyal medya hesabından Tanrıkulu ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak işin resmi olarak bittiğini duyurdu.
Abdullah Abat paylaştığı fotoğrafın altına, "Birlikten güç doğacak. Hamdi bey ve Sait bey nezdinde tüm Beypiliç yönetim kuruluna Boluspor kulübü adına teşekkürlerimi sunarım" ifadelerine yer verdi.
Boluspor’un ismi sponsorluk anlaşmasının ardından ‘Beypiliç Boluspor’ oldu. Hem kulüp hem de Beypiliç yönetimi tarafından resmi açıklamaların yakın zamanda yapılarak sözleşmenin detaylarının açıklanacağı öğrenildi.


 

YAZARLAR

Tamamı