20.05.2024 03:52:25
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

BKP'dan İŞKUR'a Ziyaret

Başkent Zonguldaklılar Derneği koordinesinde, Batı Karadeniz Platformu İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'yı makamında ziyaret edip görevinin hayırlı ve başarılı olmasını diledi. Fikir alış verişinde bulunan ziyarete Bolu, Zonguldak, Karabük, Bartın, Çankırı, Kastamonu, Sinop ve Ankara İl Derneklerinin ve Federasyonlarının yöneticileri katıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL21 Eylül  2019 Cumartesi - 14:28
BATI KARADENİZ PLATFORMU İŞKUR GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
Başkent Zonguldaklılar Derneği koordinesinde, Batı Karadeniz Platformu İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya’yı makamında ziyaret edip, görevinin hayırlı ve başarılı olmasını diledi.
Kendisine görüşme talebimizi kabulü ve misafirperverliğinden dolayı çok memnun kaldığımızı ifade ederek, teşekkür ederiz diyen Başkent Zonguldaklılar Derneği Genel Başkanı Tuncay Gençer, Ziyarette Batı Karadeniz Platformunun kuruluş nedenleri ve bu kapsamda yaptığı faaliyetlerden bahsederek, açıklamalarda bulundu. Gençer "Filyos Projesi Kapsamında Filyos limanı altyapı ve üstyapıya yönelik çalışmalar, milli aracın filyosta üretilmesi, Karadeniz otoyolunun Sinop - Düzce arası kısmının yapımına hız verilmesi, Sakarya - Bartın demiryolunun yapımına başlanılması gibi Batı Karadeniz Bölgesinin sorunları ve talepleri üzerine görüşlerimizle Türkiye’de iş ve eleman ihtiyacının buluşturulabilmesinin önemi ve genel olarak İŞKUR’un faaliyetleri konuşuldu ve değerlendirildi. Sn. Genel Müdürümüzün bizlere gösterdiği yakınlık, faaliyetlerimize ve taleplerimize gösterdiği ilgi ve bulunacağı zeminlerde destek olma vaadi, bizlere memnuniyet vermiştir. Kendisine iş yoğunluğu içerisinde bizlere hoş sohbet de edebileceğimiz bir zaman ayırdığı için teşekkür ediyor, işlerinde başarılar ve sağlık diliyoruz" dedi.
Ziyaretden memnun kaldığını ifade eden İşkur Genel Müdürü Cafer Uzunkaya "Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde çalışmak bizlerede onur verir. Hedefimiz istihdam politikasını ilerletip, işsizliğin önüne geçmektir. çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı