26.04.2024 14:12:09
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolu'da 4,8 Şiddetinde Deprem!

Bolu'da 13.55 sularında merkez üssü Kızılağıl'da 4,8 şiddetinde deprem yaşandı. AFAD son depremler ve Kandilli Rasathanesi sisteminde 20'ye yakın artçı deprem meydana geldiği görüldü.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR16 Mart  2023 Perşembe - 20:38
Bolu'da 4,8 Şiddetinde Deprem. Artçı Depremler Devam Ediyor
Bolu'da 4,8 şiddetinde deprem.. Deprem fırtınası devam ediyor üst üste 20'ye yakın deprem meydana geldi. Artçı sarsıntılar devam ediyor!
Bolu'da 13.55 sularında merkez üssü Kızılağıl'da 4,8 şiddetinde deprem yaşandı. AFAD son depremler ve Kandilli Rasathanesi sisteminde 20'ye yakın artçı deprem meydana geldiği görüldü.
Bolu arka arkaya depremlerle sarsılmaya devam ediyor. Bugün saat 13.55 sularında gerçekleşen 4,8 şiddetindeki deprem paniğe sebep oldu. AFAD tarafından yapılan açıklamada, depremin yerin 8 kilometre derinliğinde olduğu belirtilirken, yaşanan depremde korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar sokağa döküldü. Bolu İl merkezindeki okullar da depremden dolayı tahliye edildi. Ekiplerin incelemeleri sürerken, vatandaşlar duygularını dile getirdi.
Yerin 8 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Düzce’de de hissedildi. Kısa süreli panik yaşayan vatandaşlar sokağa çıktı.
Depreme iş merkezinde yakalandığını ve okuldaki çocuklarına telefonla ulaşmaya çalıştığını anlatan bir vatandaş ise, “Arkadaşımın yanına gelmiştim, bir anda sallanınca telaşa düştük. Hep beraber çocukların okul durumunun telaşındayız. Allah kolaylık versin. Buna alışmak zorundayız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Okulda depreme yakalanan bir öğrenci de o anları, “Okulda yakalandık depreme. Ders işleyecektik. Deprem olunca hemen çıkıp, okulu tahliye ettik” sözleri ile anlattı. (bolugundem.com)
Deprem ile ilgili son bilgiler için Tıklayın

YAZARLAR

Tamamı