26.04.2024 19:10:33
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolu'da TOKİ Kuraları Çekildi

TOKİ Bolu Merkez'de 200, Yeniçağa'da 206, Mengen Gökçesu'da 204, Dörtdivan'da 94, Kıbrısçık'da 198 adet evi teslim edecek. Kura çekimi gerçekleştirilerek, hak sahipleri asil ve yedek olarak belirlendi. Kura çekimi tgrthabrer.com.tr de canlı olarak yayınlandı. İşte detaylar haberimizde..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR01 Aralık  2022 Perşembe - 14:59
BOLU DA TOKİ KURA ÇEKİMİ YAPILARAK HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU
Bolu'da inşa edilecek 902 konutun hak sahipleri bugün belli oldu. Binlerce kişi Bolu TOKİ sosyal konutları için başvuruda bulunmuştu. Vatandaşlar hak sahibi olup olmadıklarını görmek için Bolu TOKİ kura çekilişini anbean canlı bir şekilde takip edebildi. TOKİ YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanan videoda isim isim kimlerin hak sahibi olduğu açıklanıyor. Ancak siz Bolu TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama işlemini TOKİ sitesinden ve e-Devlet üzerinden de yapabilirsiniz.
TOKİ KURA SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN 
TOKİ Bolu Merkez'de 200, Yeniçağa'da 206, Mengen Gökçesu'da 204, Dörtdivan'da 94, Kıbrısçık'da 198 adet konut kura çekimini aşağıdaki linkden izleyebilirsiniz..
Bolu TOKİ Kuralarını İzlemek İçin TIKLAYIN

TOKİ BOLU MERKEZ KURA ÇEKİMİ İSİM LİSTESİ
TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi kapsamında kura çekimi bugün gerçekleştiriliyor. Saat 10.00'da başlayan kura çekilişinde isimler de gün yüzüne çıkmaya başladı. Biz de tgrthabrer.com.tr olarak anlık isim listesini sürekli olarak güncelleyeceğiz. TOKİ Bolu'da Merkez'de 200, Yeniçağa'da 206, Mengen Gökçesu'da 204, Dörtdivan'da 94, Kıbrısçık'da 198 adet evi teslim edecek.
İşte TOKİ Hak kazananları Bolu isim listesi:
Muhammed Cihad Çimen, İrem Beken, Ramazan Yücel Tayhan, Harun Emre Kaya, Turgut Erdoğan, Mustafa Danışman, Okan Kaya, Hilal Öztürk, Hayati Ceyhan, Şahide Sena Altan, Hakan Türkan, Yasin Gökay, İlknur Çakır, Alper Batar, Batuhan Altunel, Mücahit Budak, Seren Güler, Sefa Canlıol, Mohammed Alhalabe, Can Burak Arslan, Özkan Gerboğa, Sercan Açıkel, Şeyma Uludaş, Mustafa Arda Kıyasoğlu, Ahsen Sevra Aslan, Burak Duran, Necati Yurt, Zeynep Yüseyra Kaya, Onur Bayraklı, Lokman Atay, Sedat Ünal, Selan Gökçe, Ufuk Öztürk, İbrahim Durak, Muhammed Hakan Çetinkaya, Vedat Kurt, Nurcan Fırtına, Nurullah Soy, Selma Gümüş, Birkan Tür ve Müjdat Temel
Haber Kaynak: tgrthabrer.com.tr

YAZARLAR

Tamamı