29.03.2024 07:51:37
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolu Spor Kenti Olacak!

2023 yılında ilimize yapılacak yatırımlar arasında, Yaşam kent Mahallesi Spor Kompleksi, Sağlık Mahallesi Spor Kompleksi, Bolu merkeze 3 adet doğal çim yüzeyli futbol sahası, Spor Lisesine 250 kişilik spor salonu, Mengen Spor Kompleksi, Yeniçağa, Göynük, Kıbrıscık ve Dörtdivan'a mahalle tipi gençlik merkezinin yapımı gibi birçok yatırım yer alıyor

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR29 Aralık  2022 Perşembe - 18:29
BOLU SPOR KENTİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun 3 Ekim tarihinde ilimizi ziyaret edip, spor yatırımları anlamında verdiği sözler kısa sürede yerine getirilirken, Vali Erkan Kılıç, Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün de katıldığı toplantıda yatırımlar hakkında bilgiler verildi.
Karaçayır olimpik yüzme havuzunun toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Milletvekilleri dışında, İlçe kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti Bolu İl ve İlçe Başkanları, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Gençlik ve Spor Bolu İl Müdürü Emrullah Güler ile Şube Müdürleri katıldı.

163 MİLYONLUK YATIRIM GERÇEKLEŞECEK
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Erkan Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. M. Muharrem Kasapoğlu’na Bolu’ya verdiği destekten dolayı teşekkür ederek; “Bugün burada ilimizde 2022 yılında spor tesisi anlamında yapılan çalışmalar, yatırımlar aynı zamanda 2023 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilimize yapılacak yatırımlara ilişkin olarak bilgilendirme toplantısı yapacağız. 2022 yılında ilimize, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından, 25 milyon 704 bin 213 liralık yatırım gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’nun ilimizi ziyaretinde verdiği sözlerin akabinde Spor Toto teşkilatıyla yapılan protokolle ilimize 2023 yılında 163 milyon 450 bin liralık yatırım gerçekleşecek. Yani Bolu merkez ve ilçeler olmak üzere ilimizin tamamını kapsayan büyük bir spor tesissi yatırımı yapılacak. Bunu buradan Bolulu vatandaşlarımıza yeni yıl hediyesi olarak duyurmak istiyoruz. Bu yatırımlara emeği geçen başta Bakanımız Dr. M. Muharrem Kasapoğlu olmak üzere, Milletvekillerimize, tüm Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

BİRÇOK TESİS YAPILACAK
Vali Erkan Kılıç’ın açılış konuşmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, 2022 yılında tamamlanan yatırımlar ve 2023 yılında yapılacak yatırımlar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. 2023 yılında ilimize yapılacak yatırımlar arasında, Yaşam kent Mahallesi Spor Kompleksi, Sağlık Mahallesi Spor Kompleksi, Bolu merkeze 3 adet doğal çim yüzeyli futbol sahası, Spor Lisesine 250 kişilik spor salonu, Mengen Spor Kompleksi, Yeniçağa, Göynük, Kıbrıscık ve Dörtdivan’a mahalle tipi gençlik merkezinin yapımı gibi birçok yatırım yer alıyor. (Kaynak: boluhavadis.net)

YAZARLAR

Tamamı