25.04.2024 13:08:05
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolu'ya 44 Yeni Araç!

Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne Orman yangınlarıyla mücadele hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen 14 ilk müdahale aracı, 10 adet arazöz, 8 adet greyder, 5 adet kamyon ve 7 adet iş makinesi olmak üzere toplam 44 adet aracın anahtar teslim töreni gerçekleştirildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR28 Nisan  2023 Cuma - 21:04
BOLU DA ARAÇ FİLOSUNA 44 YENİ ARAÇ TESLİM EDİLDİ
Orman yangınlarıyla mücadele hizmetlerinde kullanılmak üzere Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis edilen 14 ilk müdahale aracı, 10 adet arazöz, 8 adet greyder, 5 adet kamyon ve 7 adet iş makinesi olmak üzere toplam 44 adet aracın anahtar teslim töreni Bolu Orman Bölge Müdürlüğü yerleşkesinde gerçekleştirildi. Tören sonunda araçlar, ilgili orman işletme müdürlüklerine teslim edildi.
Törene, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki, Bolu Vali Yardımcısı Dr. Abdullah Abid Öztoprak, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Tarım ve Orman Bakanlığı DKMP 9. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, İl protokolü, kurum çalışanları, kooperatif başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, araçların tahsisi ve kullanım amacıyla ilgili bilgiler verdi. Söz konusu araçların Bölge Müdürlüğüne tahsisinde emeği geçenlere şükranlarını iletti. Törene katılan misafirlere teşekkür eden Bölge Müdürü Mahmut Şentürk gelecek nesillerin emaneti olan ormanları, korumak, geliştirmek ve yeşil vatanı savunmak için alınan araçların, vatana, millete ve Bolu iline hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Araç alımıyla Türkiye'nin maliyet açısından büyük bir yükten kurtulacağını vurgulayan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki, bu araçların başta orman yangınlarıyla mücadele hizmetlerinin yanı sıra ihtiyaç hasıl olduğu her yerde görev alacağını ifade etti. Birkaç ay içerisinde bu alınan araç kadar daha araç alınacağının müjdesini de veren Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki söz konusu araçların Bolu iline hayırlı olması temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından, araçların anahtarları ilgili orman işletme müdürlüklerine teslim edildi. Tören yapılan dua ile sona erdi.



YAZARLAR

Tamamı