15.05.2024 02:15:50
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

BOLU'YA DEV 2 KOLEJ..

Bolu'da, cemaate bağlı olan eğitim kurumlarının mühürlenmesinin ardından işadamları harekete geçerek Kolej açmaya başladı. Amerikan Kültürü Bolu'ya yerleşiyor. Bolu'ya dünyaca ünlü 2 kolej açılıyor. Gelecek yıl eğitim öğretim yılında hizmete açılacağı ifade edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT02 Ağustos  2014 Cumartesi - 13:30
BOLU'YA İKİ DEV KOLEJ GELİYOR
Bolu’da, cemaate bağlı olan eğitim kurumlarının mühürlenmesinin ardından işadamları harekete geçerek Kolej açmaya başladı. İnşaatı devam eden kurumların gelecek yıl eğitim öğretim yılında hizmete açılacağı ifade edildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cemaatle ilgili olarak “İnlerine kadar gireceğiz” açıklamasından sonra harekete geçen Bolu Belediyesi, kentteki cemaate bağlı olan eğitim kurumlarını tek tek mühürledi. 284 bin nüfuslu Bolu merkezde, özel eğitim kurumu olmaması üzerine harekete geçen bazı iş adamları Bolu’da kolej kurmak için kolları sıvadı. Beşkavaklar Mahallesindeki 5 katlı bir apartman koleje dönüştürülerek girişine “Amerikan Koleji” tabelası asıldı.
Diğer bir kolej ise Karaköy Mahallesindeki çevreyolundan Gölköy’e çıkış yolu üzerine inşa ediliyor. Çelik konstrüksiyondan inşa edilen devasa binanın girişine ise “Bolu Harvard Qualıty Koleji Eğitim Kurumları” yazılı levha asıldı.
Bolu’ya eğitim alanında yatırım yapan iş adamlarının ise kolej inşaatlarını en kısa sürede tamamlayıp kayıt almaya başlayacakları konuşuluyor. (medyabolu.com)

/







 

YAZARLAR

Tamamı