26.04.2024 12:04:44
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolu'ya TOGG Rengi

Yerli otomobil TOGG'a, alternatif tasarımlar oluşturuluyor. BAİBÜ'nün yeşilinden, Yedigöller'in turuncusundan esinlenilen tasarımlar büyük beğeni topladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR05 Kasım  2022 Cumartesi - 18:42
TOGG’A BAİBÜ’NÜN YEŞİLİ YEDİGÖLLER’İN TURUNCUSU ÇOK YAKIŞTI
Yerli otomobil TOGG’a, alternatif tasarımlar oluşturuluyor. BAİBÜ’nün yeşilinden, Yedigöller’in turuncusundan esinlenilen tasarımlar büyük beğeni topladı.
Geçtiğimiz günlerde banttan inen yerli otomobil TOGG, tanıtılan renkleriyle büyük beğeni topladı. Bunun üzerine BAİBÜ ve sosyal medya kullanıcıları alternatif renkler oluşturmaya başladı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi “BAİBÜ”nün yeşili çok yakıştı” diyerek oluşturdukları alternatif görseli paylaştı.
Bunun yanı sıra bir sosyal medya kullanıcısı farklı illeri de ele alarak oluşturduğu görsellerde Yedigöller’e yer verdi. Yedigöller’in sonbahar güzelliğinden esinlenerek oluşturulan hazan yapraklarının turuncu rengi göz kamaştırdı.

BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Türkiye Yüzyılı’nın başlangıç nişanesi, yerli ve milli aracımız #TOGG’a, doğanın kalbinde üniversitemiz #BAİBÜ’nün yeşili çok yakıştı.” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin vizyon projeleri arasında yer alan yerli ve milli akıllı otomobil TOGG’un renkleri geçtiğimiz günlerde paylaşılmış; Gemlik, Anadolu, Pamukkale, Kapadokya, Kula ve Oltu isimli renk seçenekleriyle üretileceği açıklanmıştı.
Haber: Ebru Buket Dönmez / koroglugazetesi.com

 

YAZARLAR

Tamamı