30.04.2024 03:21:17
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulu Kadınlardan Dernek!

İstanbul'da yaşayan Bolulu kadınlar, Birlik ve Beraberlik içinde faaliyetler yürütmek amacıyla Üsküdar Bolulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni kurdular. Kadın elinin değdiği Dernek Yönetimi Kadınlardan oluşuyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR30 Kasım  2023 Perşembe - 03:19
Bolulu Kadınlar, İstanbul Üsküdar da Dernek Kurdu
İstanbul’da yaşayan Bolulu kadınlar, Bolu’yu temsil etmek amacıyla İstanbul Üsküdar Bolulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurdular. Kadın elinin değdiği Dernek Yönetimi Kadınlardan oluşuyor.
Kadın üyelerden oluşan İstanbul Üsküdar Bolulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 22 Kasım 2023 tarihinde kurularak, yönetim kurulunu belirledi.
İstanbul Üsküdar Bolulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu
Kurucu Başkan Münevver Ateşoğlu,
Başkan Yardımcıları Sermin Özdemir ve Serpil Akman Bolden,
Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Arat,
Halkla İlişkiler Başkanı Nurgül Değirmenci,
Reklamdan Sorumlu Başkan Hatice Korum,
Dernek Sekreteri Begüm Akcivan.

İstanbul da yaşayan kadınlarımızı bir araya getirmek amacıyla kurulduğunu ifade eden Üsküdar Bolulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Münevver Ateşoğlu “Derneğimizin amacı da öncelikle kadınların her şeyi yapabileceği, kadınların her yolda yürüyebileceği ve her ne koşulda olursa olsun her işi becerebileceği, her işin üstesinden gelebileceğini bir yerde kanıtlamak gibi oldu. Derneğimiz biraz toparlandığı zaman hem etkinliklerimiz hem de kermeslerimiz olacak. Allah nasip ederse inşallah Bolu’da da bir Şubemiz olacak. Bolu’yu en güzel temsil edebilmek, en güzel sunabilmek, gayretimiz. Derneğimiz, tam Üsküdar’ın ortasında diyebiliriz. İstanbul’da ve diğer illerde yaşayan tüm Boluluları derneğimize bekliyoruz” dedi.
Dernek Adresi:
Ahmediye Mahallesi, Dr. Fahri Atabey Caddesi
Sedef İşhanı N0:18 – Üsküdar- İSTANBUL

 

YAZARLAR

Tamamı