27.04.2024 06:11:10
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Çocukların Yüzü Gülsün

Bolu Yeniçağa Kaymakamlığı, Çocukların Yüzü Gülsün diyerek, Oyuncak, kırtasiye malzemesi, akıl oyunları, bilim ve oyun setleri, masal- hikâye kitapları olmak üzere sizlerden gelecek malzemeleri afet bölgesinde açılacak okul öncesi öncelikte olmak üzere yaş kategorisine göre uygun Kurumlara “Kardeş Okul” olarak gönderim yapacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR19 Şubat  2023 Pazar - 00:25
"OYUNCAKLAR, ACILARIMIZA MERHEM OLSUN"
Bolu Yeniçağa Kaymakamlığı; Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Bolu Şubesi olarak “Oyuncaklar, Acılarımıza Merhem Olsun” isimli başlattığı proje ile afet bölgesinde açılacak okul öncesi öncelikte olmak üzere yaş kategorisine göre uygun Kurumlara, Kardeş Okullara desteklerinizi istiyor.
Bolu Yeniçağa Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “Yeniçağa Kaymakamlığı himayesinde Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Bolu Şubesi olarak başlattığımız “Oyuncaklar, Acılarımıza Merhem Olsun” isimli projemiz ile desteklerinizi bekleriz.
Oyuncak, kırtasiye malzemesi, akıl oyunları, bilim ve oyun setleri, masal- hikâye kitapları olmak üzere sizlerden gelecek malzemeleri afet bölgesinde açılacak okul öncesi öncelikte olmak üzere yaş kategorisine göre uygun kurumlara “Kardeş Okul” olarak gönderim yapacağız.
Gönderilecek okulları Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz belirleyecektir. Sıfır olmasa bile kullanıma müsait tüm ürünleri değerlendireceğiz. Sizler ilçemizde bulunan okullara bırakarak bizlere destek olabilirsiniz. Her zaman olduğu gibi bugünde Birlik, Beraberlik, Dayanışma Ruhuyla. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
Proje hakkında bilgi almak ve yardımlarınız için Proje Koordinatörü İlknur Pınarcı ile 0543 6624315 numaralı telefondan irtibat kurulabilir.
Aşağıdaki bağış yapılacak malzemeler, Yeniçağa ilçesinde yer alan okullara teslim edilebilir.


 

YAZARLAR

Tamamı