29.03.2024 15:08:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Çöp Kamyonu Hibe Edildi

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, yaptığı girişimlerle Belediyenin en büyük ihtiyaçlardan olan çöp toplama aracını Ümraniye Belediyesinden hibe olarak almayı başardı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN23 Eylül  2022 Cuma - 16:44
DÖRTDİVAN’A ÜMRANİYE'DEN ÇÖP KAMYONU
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Belediyenin araç filosunu da güçlendirmeyi ihmal etmiyor. Başkan Efe, yaptığı girişimlerle Belediyenin en büyük ihtiyaçlardan olan çöp toplama aracını Ümraniye Belediyesinden hibe olarak almayı başardı.
Belediye Başkanı Hamza Efe, Ümraniye Belediyesinden çöp toplama aracını hibe olarak alarak, Belediye araç filosuna dâhil etti. Ümraniye Belediyesinden alınan çöp toplama aracıyla, Dörtdivan’da çöpler daha rahat ve sağlıklı bir şekilde toplanabilecek.

BAŞKAN EFE, TEŞEKKÜR ETTİ
Ümraniye Belediyesinden hibe olarak alınan aracın Dörtdivan Belediyesine teslim edilmesinin ardından sosyal paylaşım ağlarında açıklama yapan Belediye Başkanı Hamza Efe; “Belediyemizin hizmet araç filosunu genişletmeye devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretler neticesinde ilçemizin ihtiyacı olan çöp toplama aracı Ümraniye Belediyemiz tarafından hibe olarak tahsis edildi. İlçemize hayırlı olsun. Bu vesile ile ilçemize desteklerini esirgemeyen Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım’a ve hemşehrimiz Mustafa Kılınç’a teşekkürü ilçemiz adına bir borç bilirim” ifadelerine yer verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı