26.04.2024 17:40:25
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'a Çöp Kamyonu!

Bolu ili Dörtdivan ilçesi Dörtdivan Belediyesine Çevre ve Şehircilik İklim Bakanlığı'ndan bir adet çöp toplama Kamyonu hibe edildi. Belediye Başkanı Hamza EFE “Güzel Dörtdivan'ımıza daha güzel hizmetler yapmak adına araç filomuzu yenilemeye ve genişletmeye devam ediyoruz” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN02 Aralık  2022 Cuma - 01:05
DÖRTDİVAN BELEDİYESİNE ÇÖP KAMYONU HİBE EDİLDİ
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, dur durak bilmeden Dörtdivan için çalışıyor. Bakanlıklar arası mekik dokurken, Meyvalarını da bir bir alıyor. En son Çevre ve Şehircilik İklim Bakanlığı’ndan bir adet Çöp toplama Kamyonunu hibe olarak aldı.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE yaptığı açıklamada: “Güzel Dörtdivan’ımıza daha güzel hizmetler yapmak adına araç filomuzu yenilemeye ve genişletmeye devam ediyoruz. Belediyemizin ihtiyacı olan çöp toplama aracını ısrarlı takiplerimiz neticesinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından hibe olarak ilçemize kazandırmış olduk.
Bu vesile ile Sayın Bakanımız Murat Kurum’a, İl Başkanımız Sayın Suat Güner’e, milletvekillerimiz Sayın Arzu Aydın’a ve Sayın Fehmi Küpçü’ye, İlçe başkanımız Hasan Ural’a ve Belediye Meclis Üyesi değerli yol arkadaşlarıma vermiş oldukları desteklerden dolayı ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim. Dörtdivan’ımıza Hayırlı Olsun” ifadelerine yer verdi.




 

YAZARLAR

Tamamı