29.04.2024 23:45:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'a Zorunlu Hizmet!

Dörtdivan zorunlu hizmet kapsamına alındı. Dörtdivan Anadolu Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi, Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu ile Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü de zorunlu hizmet kapsamına dahil oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT12 Mayıs  2015 Salı - 01:55
DÖRTDİVAN ZORUNLU HİZMET KAPSAMINA ALINDI
Dörtdivan'a bir Müjde de Milli Eğitim Bakanlığından geldi.
Milli Eğitim Bakanlığının Mayıs 2015 - 2692 sayılı Tebliğler Dergisinde yeni zorunlu hizmet alanları yayımlandı. Valiliklerce elektronik ortamda yapılan tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda Milli Eğitim Bakanlığınca eğitim kurumlarının hizmet alanı belirlendi. Tebliğler Dergisine göre Dörtdivan zorunlu hizmet kapsamına alındı.
Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL zorunlu hizmet bilgiler verdi. Dörtdivan Cumhuriyet İlkokulu, Çavuşlar İlkokulu, Gücükler İlkokulu ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu daha önceden zorunlu hizmet kapsamında olan okullardı diyen Erdal BAL yeni zorunlu hizmet kapsamına alınan eğitim kurumlarını açıkladı.
“Bu Okullara ilave olarak, Tebliğler Dergisinde yer alan Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı’nın imzası ile yayımlanan Tebliğe göre, Dörtdivan Anadolu Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi, Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu ile Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü de zorunlu hizmet kapsamına alınan Eğitim Kurumlarımız oldu. Böylelikle Dörtdivan İlçemizde tüm eğitim kurumları zorunlu hizmet kapsamına alınmış oldu. Dörtdivan İlçemizin sorunlarından biri olan öğretmen eksikliği de bu şekilde giderilmiş olup, Eğitim ve Öğretime büyük katkı sağlayacak” dedi.
/
Dörtdivan da Eğitim Kurumları için önemli gelişmeler olduğunu söyleyen Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu; “Seçim beyannamemizde yer alan Eğitim sorunları da yaptığımız kulis çalışmalarıyla çözülmeye başladı. Dörtdivan ilçemizde tüm Eğitim Kurumları zorunlu hizmet kapsamına geçmiştir. İlçemizin sorunlarından biri olan öğretmen eksikliği bu şekilde giderilmiş olacak. Zorunlu hizmet Eğitim ve Öğretime büyük katkı sağlayacaktır. Zorunlu eğitimin çıkmasında emeği geçen İlçe, İl Milli Eğitim Müdürlerimize, Milletvekillerimize, Valimize ve Sayın Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı beye şahsım adına, Dörtdivanlılar adına ve en önemlisi öğretmensiz kalmayacak öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz. İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

YAZARLAR

Tamamı