28.03.2024 15:05:17
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan; Bolu'da ki Gizli Cennet

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, doğaseverleri Dörtdivan'a davet ederek, “İstanbul ve Ankara'nın arasında gizli kalmış doğal güzellik görmek isteyen Dörtdivan'a gelsin” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN15 Ocak  2022 Cumartesi - 14:29
DÖRTDİVAN DA OFF-ROAD ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Bolu ili Dörtdivan İlçesinde; doğa turizminin geliştirilmesi amacıyla Dörtdivan Kaymakamlığı uhdesinde Bolu Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü (BOLOFF) işbirliği ile off-road etkinliği düzenlendi.
Düzenlenen etkinlikte Karaçayır, Gücükler yaylaları ve Seyricek Darkaya Şelalesi ziyaret edildi. Etkinlikte Dörtdivan Belediyesi ikramlarda bulundu.
Düzenlenen etkinliğe Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan ALPBOĞA, BOLOFF Kulüp Başkanı Burhan TURAN, Belediye Meclis Üyesi Recep DALKIRAN, BOLOFF Kulüp Üyeleri Katıldı.
DÖRTDİVAN; BOLU’DA Kİ GİZLİ CENNET
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, doğaseverleri Dörtdivan’a davet ederek, “İstanbul ve Ankara’nın arasında gizli kalmış doğal güzellik görmek isteyen Dörtdivan’a gelsin” dedi.
Hafta sonu Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü üyelerini Dörtdivan’a davet ederek, onlarla birlikte pek çok kişinin bilmediği Darkaya Şelalesine giden Kaymakam Mustafa Batuhan Alpboğa, burada, Off Road kulübü üyelerine Dörtdivan’ın doğal güzelliklerini anlattı. Alpboğa, “Dörtdivan çok şirin bir ilçemizdir. Ve doğal güzelliği bakımından görülmemiş, keşfedilmemiş bir yerdir. Bu ilçemizde pek çok yırtıcı kuş ile birlikte farklı türdeki kelebekleri ile de görülmeye değerdir. Ankara ve İstanbul’un boğucu gündeminden kaçıp günü birlik gelip nefes alınabilecek bir yerdir” dedi.
Boloff Derneği Başkanı Burhan Turan ise, 34 araç ve 80 kişi ile katıldıkları Dörtdivan gezisi için Kaymakam’a teşekkür etti. Turan, “Amacımız Dörtdivan ilçemizin güzelliklerin görüp bu güzellikleri diğer insanlarla paylaşmak. Darkaya şelalesi genelde yazın gidilebilen bir yer, ancak biz bu güzelliği kışın göstermek istedik” dedi.






YAZARLAR

Tamamı