11.05.2024 13:15:45
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Anlamlı bir Hizmet.!

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, Dörtdivan Hükümet Konağında Şehit Yakınları ve Gaziler için bir oda tahsis etti. Şehit Yakınları ve Gaziler Hükümet Konağına geldiklerinde kendi aralarında sohbet edip kaynaşabilmeleri, sıcak çay eşliğinde gazete ve diğer yayınları okuyabilmeleri maksadıyla açıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN04 Eylül  2016 Pazar - 15:26
KAYMAKAM AKIN KARAGÖZ'DEN ALKIŞLANACAK İCRAAT
Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, göreve geldiği andan itibaren Dörtdivan'ın kalkınmasına yönelik alt yap çalışmalarını yakından takip ettiği gibi sosyal faaliyetlere de önem veriyor. Özellikle şehit yakınları ve gazilere özel bir önem veren Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, son olarak Dörtdivan Hükümet Konağında Şehit Yakınları ve Gaziler için bir oda tahsis etti.

Şehit yakınlarının, şehitlerimizin bizlere birer emaneti olduğunu ve yine vatanı için çarpışan gazilerimizinde her zaman baş tacı olduğunu söyleyen Akın Karagöz, Şehit Yakınları ve Gazilerimizin herhangi bir iş için Hükümet Konağına geldiklerinde ağırlanabilmeleri, kendi aralarında sohbet edip kaynaşabilmeleri, sıcak çay eşliğinde gazete ve diğer yayınları okuyabilmeleri maksadıyla böyle bir oda düzenleyip kendilerine tahsis ettik dedi.
Mutlu Bilge / dortdivandailynews.simplesite.com



 

YAZARLAR

Tamamı