29.04.2024 23:33:17
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

DÖRTDİVAN DA KERMES!

Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu Okul Aile Birliği, Dörtdivan kapalı halk pazarı girişinde kermes düzenledi. Kermes den elde edilen gelir ile Okulun çeşitli ihtiyaçları giderilecek. Okul Velileri ve Dörtdivanlılar Kermese yoğun ilgi gösterdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT24 Mayıs  2015 Pazar - 01:33
DÖRTDİVAN DA KERMES DÜZENLENDİ
Kermes de el emeği göz nuru ürünler, Çavuşlar İlkokulu için satıldı.
Bolu Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu Okul Aile Birliği, okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak üzere 22.05.2015 Cuma günü Dörtdivan kapalı halk pazarı girişinde kermes düzenledi.
/
Kermesi, Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, Garnizon Komutanı Necati Asker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve Dörtdivanlılar gezdi.
/
Kermeste öğrenci velilerinin katkılarıyla hazırlanan Köfte ekmek ile ayran satışı yapıldı. Bunun yanında kermeste velilerin hazırladığı ev baklavası, sarma, börek, kurabiye, puding, tatlı, köy ekmeği, bazlama ürünlerinin de satışı yapıldı.
/
Kermesimize tüm sınıflarımızın velileri katkı sağlayarak, birlik ve beraberlik içinde, elbirliği ile ürünler hazırlanarak, satışı yapılmıştır diyen Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu Müdürü İbrahim Erkan “Kermesimizin organizasyonunda ve satışında okulumuz öğretmenleri ve diğer personelleri görev almıştır. Elde eden gelirle imkanları kısıtlı olan okulumuzun çeşitli ihtiyaçları giderilmeye çalışılacaktır. Kısıtlı imkanlara sahip olan okulumuzun bu kermesle birtakım ihtiyaçlarının sağlanmasında emeği geçen tüm veli, öğretmen, öğrenci ve diğer personelimize Okul yönetimi ve Okul aile birliği olarak teşekkür ederiz. Ayrıca kermesimize gelerek veya sipariş vererek alışveriş yapan Dörtdivan İlçe halkına, Dörtdivan’daki okullarımıza, diğer kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ederiz. Kermese çeşitli malzeme temininde katkı sağlayan Dörtdivan İlçe esnafına ve okulumuzda taşıma yapan şoförlerimize de teşekkür ederiz” dedi.
/

YAZARLAR

Tamamı