28.04.2024 07:33:37
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Otomatik Sulama.!

Dörtdivan Belediyesi, ilçe merkezinde yeşil alanların arttırılmasına yönelik olarak çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda yenilikleri ve son teknolojiyi kullanarak iş gücünden ve zamandan da tasarruf sağlayan Dörtdivan Belediyesi Fen İşleri, ilçe merkezindeki parkları otomatik sulama sistemi ile sulayacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN20 Temmuz  2017 Perşembe - 23:57
Dörtdivan da Yeşil Alanlar Otomatik Sulanacak...
Bolu ili Dörtdivan İlçesi daha yaşanabilir ve güzel bir hale getirmek için ilçe merkezindeki parkların yeşillendirilmesi ve bakımına yönelik çalışmalarını sürdüren Dörtdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü otomatik sulama sistemi ile daha sağlıklı bir çalışma sistemi kurmayı hedefliyor.
Dörtdivan İlçe Merkezdeki 15 Temmuz Şehitler Parkı, Köroğlu Parkı ve Şehit Durmuş Yıldız Parkında yeşil alanlarda döşenmeye devam eden otomatik sulama sistemi belirlenen saatte ve miktarda istenilen aralıklarla otomatik olarak çalışmaya başlayarak, sulama işlemini yeşil alanlarda yapacak. Böylelikle zamandan, insan gücünden ve israftan kaçınarak tüm yeşil alanların sağlıklı bir şekilde sulanmasını sağlayacak.

Otomatik sulama sistemi hakkında Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu; “Dörtdivan merkezde bulunan parkların tabelaları yenilenmiş şimdi ise park ve yeşil alanlara da otomatik sulama sistemi döşenmesi çalışmalarına başlanmıştır. İlçemizi daha yaşanılabilir ve güzel bir hale getirmeye devam ediyoruz” dedi.

 

YAZARLAR

Tamamı