20.05.2024 18:34:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Traktör Kazası

Bolu Dörtdivan Yalacık Köyünden (41)Mehmet Ali Devecioğlu'nun makta da odun hazırlarken kullandığı traktör devrilerek altında kaldı. Devecioğlu'nun olay yerinde yaşamını yitirdiği ve yanında bulunan hanımının durumunun iyi olduğu ve merhumun cenazesinin Gerede Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN30 Ekim  2018 Salı - 18:54
Dörtdivan Kadılar Yaylasında Traktör Devrildi, Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Edinilen bilgiye göre, Bolu Dörtdivan ilçesine bağlı Kadılar Yaylası Şenkaya Bölgesinde makta odun taşıyan Yalacık Köyünden 1971 Doğumlu Eşigilin Mehmet Ali Deveciğolu'nun kullandığı traktör devrildi. Traktörün devrilmesi sonucu traktörün altında kalan M. A. Devecioğlu'nun olay yerinde yaşamını yitirdi. Yanında bulunan eşinin durumunun iyi olduğu, yardım çağırarak eşine müdahalede bulunulmasını sağladığı öğrenildi.
Olay yerine Ambulans, Savcı ve Jandarmanın ulaştığı olayla ilgili soruşturmanın başladığı ve merhumun cenazesinin Gerede Devlet hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

www.dortdivandunyasi.com olarak Merhuma Allah (cc)’dan Rahmet, Ailesine, Yakınlarına, Eş - Dost ve Akrabalarına Başsağlığı ile Sabırlar dileriz.

 

YAZARLAR

Tamamı