16.05.2024 05:50:52
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Girişimcilik Kursu Açılacak!

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Kasım ayında Dörtdivan da açılacak olan KOSGEP'in ?Uygulamalı Girişimcilik Kursu? bilgiler verdi. Yöresel ürünler Ankara Altnköy ve Bolu da satışa sunulacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT26 Eylül  2014 Cuma - 12:05
DÖRTDİVAN DA KOSGEP GİRİŞİMCİLİK KURSU AÇILIYOR
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Belediye Kültür Merkezinde toplantı yaparak, Kasım ayında Dörtdivan da açılacak olan “Uygulamalı Girişimcilik Kursu” bilgiler verdi. Toplantıya çoğunluğu hanımlardan oluşan kalabalık bir katılım oldu.
width=
Girişimci desteği; 30.000 TL'si hibe, 70.000 TL'si ise geri ödemeli

Uygulamalı Girişimcilik Kursu Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, şunları söyledi. “KOSGEP'in yeni destek programları, genişleyen hedef kitlesinin ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilecek şekildedir. KOSGEP Yeni Girişimci desteği programı kapsamında, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarının KOSGEP desteklerinden istifade edebilmelerini arzuluyoruz. Uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla bitiren katılımcılara girişimcilik sertifikası verilecek. Bu sertifikaya sahip olan girişimciler kendiişlerini kurmak istediklerinde KOSGEP'in maksimum 30.000 TL'lik hibe ve 70.000 TL'lik geri ödemeli yeni girişimci desteğine başvurabileceklerdir” dedi
Köy ürünleri Ankara Altınköy de satışa sunulabilecek.
Başkan Uzunoğlu, ayrıca Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki beyin Altındağ'da kurduğu Altınköy de bulunan yöresel ürünler pazarı dükkânlarında Dörtdivanlı hemşehrilerinin de ürettiği Köy Ekmeği, Keş, Tarhana, Makarna, Marmelat, Tere yağıdan oluşan çeşitli organik ürünlerinin satışında destek olacağını söyledi.
Köy ürünleri Bolu da bulunan dükkânda da satılacak.
Başkan Uzunoğlu Bolu Atatürk Orman Parkında bulunan Dörtdivan Belediyesine ait dükkânda da aynı ürünlerin satışların da destek olacaklarının müjdesini verdi.
Toplantı, katılımcıların KOSGEP'in Girişimcilik destekleriyle ilgili ve kurski sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.
width=


 

YAZARLAR

Tamamı