19.04.2024 15:23:32
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Halit Ergül Kazandı!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyeliği için 7 coğrafi bölgede aralarında ilimizin de bulunduğu 35 ilde 25 Aralık pazar günü seçim yapıldı. Karadeniz Bölgesinden TGA yönetim kuruluna seçilebilmek için aday olan Gazelle Resort Otel Yönetim Kurulu Başkanı Halit Ergül 246 oy alarak, TGA Yönetim Kurulu Üyeliğini kazandı

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR28 Aralık  2022 Çarşamba - 21:56
TGA Karadeniz Bölge Temsilciliğini Halit Ergül Kazandı
Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) yönetim kurulu seçimleri 25 Aralık Pazar günü tamamlandı. Batı Karadeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (BAKTOD) Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Üyesi, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi ) Kartalkaya Grand Kartal ve Bolu Gazelle Resort Otelleri sahibi ve işletmecisi, Başarılı Turizmci ve yatırımcı Halit Ergül TGA Yönetim Kurulu’nun Karadeniz Bölgesi temsilciliği seçimini ezici çoğunlukla kazandı.
Seçimleri kazanan Halit Ergül yaptığı açıklamada; “25.12.2022 pazar günü yapılan seçimde meslektaşlarımız ve turizm camiası bana bu fırsatı verdi. Biz bu memleketin ve toprağın çocukları olarak şu kazandı bu kazandı mücadelesinde değiliz, nerede bir noksan nerede bir ihtiyaç varsa yer ve il ayrımı yapmadan koşacağız ve koşmak zorundayız. Karadeniz Bölgesinin turizm gelirinden aldığı payı arttırmak gerekmektedir. Bölgemizde hiçbir yerde karşılığı olmayan turizm zenginlikleri bulunmaktadır. Bu zenginliklerin tanıtımını yaparak turizm gelirlerimizi artırmamız gerekmektedir. Her bir ilde ayrı bir turizm varlığı, kültürü ve tatları özellikle doğa turizmine hâkim bölgesini oluşturan Bolu Düzce Zonguldak Karabük Bartın Kastamonu Sinop Samsun Tokat Amasya Çorum Ordu Giresun Trabzon Gümüşhane Rize Artvin ve Bayburt illerimizin turizm de tanıtımı için gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında özellikle bakanlıklar bünyesinde tanıtımı ve gelişmesi ile yatırımların gerçekleşmesi için var gücümle çalıştım ve çalışacağım. Eğer biz bu vatanın suyunda toprağından ve tüm nimetlerinden faydalanıyorsak bu bölgenin gelişmesi için görevi en lakıyla yapmak vatan borcudur"
Seçimlerde Marmara ve Akdeniz bölgesindeki otelleri temsil için 3'er, Ege Bölgesindeki otelleri temsil için 2'şer ve diğer bölgeleri temsil için ise birer TGA yönetim kurulu üyesi seçildi.
Karadeniz Bölgesi'nde aralarında Samsun'un da olduğu 4 ilde Turistik işletmelerin sahipleri oy kullandı. Trabzon'dan aday olan Mustafa Dündar ve Halit Ergül'ün yarıştığı seçimlerde Halit Ergül 246, Mustafa Dündar ise 140 oy aldı.
Kullanılan oyların yüzde 64'ünü alan Halit Ergül TGA Yönetim Kurulu üyesi oldu.
TGA Yönetim Kurulu Üyeleri Şu İsimlerden Oluştu;
Akdeniz Bölgesi; Şükrü Cimrin, Kaan Kavaloğlu, Ahmet Özden
Doğu Anadolu Bölgesi; Emel Elik Bezaroğlu
Ege Bölgesi; Tacettin Özden, Murat Tugay
Güneydoğu Anadolu Bölgesi; Özgür Çözgener
İç Anadolu Bölgesi; Semih Zazaoğlu
Karadeniz Bölgesi; Halit Ergül
Marmara Bölgesi; Çetin Ceylan, İsmat Ömer Öztanık, Muhterem Turantaylak
Kaynak: bolununsesi.com



YAZARLAR

Tamamı