5.05.2024 08:23:56
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Haydi! Dostluk Maçına!

Bal ligine çıkan Bolu İli Gerede İlçesi Geredespor ile yine Bolu ili Dörtdivan ilçesi Dörtdivanspor, 8 Ekim 2023 Pazar günü dostluk maçında Ankara da karşı karşıya gelecekler. Dostluk maçına Dörtdivanlılar, Geredeliler ve tüm Bolulular davetlidir.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR02 Ekim  2023 Pazartesi - 15:24
DÖRTDİVANSPOR İLE GEREDESPOR DOSTLUK MAÇINDA
Bal ligine çıkan Bolu İli Gerede İlçesi Geredespor ile yine Bolu ili Dörtdivan ilçesi Dörtdivanspor, 8 Ekim 2023 Pazar günü Saat: 20.00 de Ankara Altındağ Örnek Stadyumu’nda dostluk maçında karşı karşıya gelecekler.
Takımlarımızın hazırlığı için güzel bir organizasyon hazırlığı içindeyiz. Geredeliler Derneği ve Dörtdivan Derneği olarak el ele, kola kola girerek hemşerilerimizin birlik beraberliği için Ankara'da Geredespor & Dörtdivanspor dostluk maçı organize ettik diyerek yapılan ortak açıklamada; “İki İlçe tek yürek, hep birlikte, iç içe takımlarımızı destekleyeceğiz. Bizim birliğimiz sonradan birlik değildir. Aşkımız bir, neslimiz bir, düğünümüz bir, cenazemiz bir, yolumuz bir, köylerimiz bir, akrabayız, hepimiz aynı memleketiz biz. Bu birlikteliğe yakışır bir şekilde yeni sezonu kol kola girerek başlatacağız. Ankara'da bulunan tüm hemşerilerimiz davetlidir ve maça bekliyoruz” ifade edildi.
Geredespor ile Dörtdivanspor dostluk maçını her iki takımın facebook sosyal paylaşım sayfalarından da canlı izleyebilirsiniz.

www.dortdivandunyasi.com ailesi olarak her iki takımada sezon boyu ve daima başarılar dileriz. Bu maçta Dostluk, kardeşlik kazansın.

 

YAZARLAR

Tamamı