29.03.2024 14:51:32
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İhsan Yılmaz'ın Acılı Günü

Ankara Bolulular Derneği ile Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı İhsan Yılmaz'ın Amcaoğlu, Eşi ve Kızı Hatay Kırıkhan ilçesindeki depremde enkaz altında kalarak, hakkın rahmetine kavuştular. Cenazeleri yarın Cuma Namazı sonrası köylerinde defnedilecek. Allah Rahmet eylesin.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : VEFAT HABERİ09 Şubat  2023 Perşembe - 19:04
Yeninaçağa'da, Hatay Depreminde Hayatını Kaybedenler Yarın Defnedilecek
Ankara Bolulular Derneği ile Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Yeniçağalı hemşehrimiz İhsan Yılmaz'ın Amcaoğlu, Eşi ve Kızı Hatay Kırıkhan ilçesindeki depremde altında kalarak hakkın rahmetine kavuştular. Merhumlara Allah Rahmet eylesin.
Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’nde enkaz altında kalan Yeniçağa Hamzabey Köyü’nden Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Kırıkhan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Sinan Yılmaz’dan acı haber geldi. Sinan Yılmaz ile Eşi Ebru Yılmaz ve kızı Sena Yılmaz hayatlarını kaybetti. Enkazdan oğulları Alperen Yılmaz ise yaralı sağ olarak çıkarıldı.
Merhumların Cenazesi Yeniçağa Hamzabey köyü Dumanlar Mahallesi Camisinde yarın (10.02.2023 Cuma) cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecek.
Dörtdivan Dünyası

www.dortdivandunyasi.com ailesi olarak; Merhumlara Allah (cc)’dan Rahmet, Aile efradına, Yakınlarına, Eş - Dost ve Akrabalarına Başsağlığı ile Sabırlar dileriz. Ayrıca yaralı kurtulan yeğenimize de acil şifalar temenni ediyoruz. 

YAZARLAR

Tamamı