29.04.2024 15:36:51
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İŞKUR BİLGİLENDİRECEK!

İŞKUR, meslek seçimi ve kariyer planlarını yaparken öğrencilere yardımcı olması amacıyla hazırladığı Meslek Seçimine Destek Dergisi'ni tüm ortaokul ve liselere gönderecek. Bir milyon adet ?Meslek Seçimine Destek Dergisi? dağıtılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT15 Nisan  2015 Çarşamba - 16:00
İŞKUR 1 Milyon Öğrenciyi Bilgilendirecek
İŞKUR meslek seçimi aşamasında olan öğrencilere destek vermek amacıyla 1 milyon adet “Meslek Seçimine Destek Dergisi” dağıtacak.
İŞKUR, meslek seçimi ve kariyer planlarını yaparken öğrencilere yardımcı olması amacıyla hazırladığı Meslek Seçimine Destek Dergisi’ni tüm ortaokul ve liselere gönderecek.
Bir milyon adet basılan dergi, İŞKUR’da görevli iş ve meslek danışmanlarının okul ziyaretlerinde rehber öğretmenlerle düzenledikleri seminerlerde ve bu sene yeni bir faaliyet olarak İl Müdürlüklerince düzenlenecek olan Meslek Tanıtım Günlerinde öğrencilerle paylaşılacak ve meslek seçiminde bir referans niteliği taşıyacak.
/
Avrupa standartlarında özgeçmiş hazırlama, 21.yüzyılda aranan beceriler, teknolojik bağımlılık gibi yeni konularla içeriği zenginleştirilen Dergi, meslek seçimi aşamasında bulunan öğrencilere kendini tanıma, iş görüşmelerine hazırlık, mesleki rehberlik ve kariyer danışmanlığı konularında yardımcı olurken, velilere de çocuklarıyla iletişim yolları, çocuğun meslek seçiminde ve kendini tanımasında ailenin önemi konularında yol gösterici olacak.
src=

YAZARLAR

Tamamı