19.04.2024 10:27:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam 18 Mart Mesajı Yayınladı

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, “Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan bu yıldönümünü kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN18 Mart  2022 Cuma - 15:21
Dörtdivan Kaymakamı Alpboğa, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni Kutladı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, Kaymakamlık Web sitesinde ve Sosyal Paylaşım ağı facebookda 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı yayınladı. Kaymakam Alpboğa Mesajında; “18 Mart 1915'te Çanakkale'de millî ve mânevî kıymetleri uğruna, bütün olumsuz şartlara karşı koyarak ve canı pahasına mücadele ederek bir destan yazan kahraman ordumuz ve yüce milletimiz, bu kara ve deniz savaşlarında düşman kuvvetlerine 'Çanakkale Geçilmez' dedirtmiştir. Ordumuz ve milletimiz, hür ve bağımsız yaşama iradesini dünyaya ilan edip, vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkmıştır.
Ülkemize ve milletimize yönelik her türlü tehdit karşısında Çanakkale ruhuyla kenetlendiğimiz ve birlik ve beraberliğimizi ortaya koyduğumuz takdirde aşamayacağımız hiçbir zorluğun ve güçlüğün olamayacağını Çanakkale Muharebeleri bize tarihte bir kere daha göstermiştir. Tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla bu yürüyüşümüze inşallah devam edecegiz.
Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan bu yıldönümünü kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

YAZARLAR

Tamamı