26.04.2024 07:55:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kınalı Keklikler Doğaya!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürlüğüne bağlı Bolu Dörtdivan İlçesinde önceden belirlenen uygun olan noktalara, Milli Parklar Genel Müdürlüğü Üretim İstasyonlarında üretimi yapılan kınalı keklikler doğaya salındı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN11 Mayıs  2023 Perşembe - 01:57
Dörtdivan da Kınalı Keklikler Doğaya Salındı
Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürlüğüne bağlı Bolu Dörtdivan İlçesinde önceden belirlenen uygun olan noktalara, Milli Parklar Genel Müdürlüğü Üretim İstasyonlarında üretimi yapılan kınalı keklikler, Dörtdivan İlçe Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, Doğa Koruma ve Milli Parklar Ankara 9.Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bolu Şube Müdürü Mustafa Gözler ve Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte doğaya salım gerçekleştirildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Ankara 9.Bölge Müdürü Hasan Başyiğit “Yürütülen çalışmayla ekolojik sistemde önemli bir yere sahip olan ancak nesli tükenme tehlikesi altında bulunan kınalı kekliklerin popülasyonunun artırılması hedefleniyor. Program dâhilinde kınalı kekliklerin doğaya salınmasına devam edilecektir.” dedi.






YAZARLAR

Tamamı