14.05.2024 04:47:46
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

MENGEN YURDUNA YARDIM

Mengen Fakulte Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Mengen'e yapılmakta olan Kız Öğrenci Yurdu ihtiyaçlarını belirleyerek, iç mefruşat tefrişatı için Mengenlilerden ve Hayırseverlerden destek istiyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT16 Ağustos  2014 Cumartesi - 22:30
MENGEN KIZ ÖĞRENCİ YURDU'NA YARDIM TALEBİ!
Mengen Kız Öğrenci Yurdunun iç mefruşatına destek olabilirsiniz.
Mengen Fakulte Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Mengen'e yapılmakta olan "Kız Öğrenci Yurdu" ihtiyaçlarını belirledi. En önemlisi olan iç mefruşat dediğimiz; bir kapaklı aynalı gardırop, bazalı yatak, baza başlığı, yatağı, yorgan, yastık, iki nevresim takımı, yatak koruyucu alez temininde Mengenlilerden ve Hayırseverlerden destek istiyor.
Mengen Fakülte Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına mesaj yayımlayan Dernek Başkanı Aydın Özmenli mesajında şunları söyledi.
/
''MENGENİMİZE KIZ ÖĞRENCİ YURDU''
Sevgili hemşerilerim, çok kıymetli Mengen sevdalıları....
Birilerinin hayal görüyorsunuz dedikleri bu önemli yolda şükürler olsun ki çok büyük mesafeler aldık. Ve üçüncü döneme girdik. Öğrenci talebi kırkbirde kırkbir. Bu oldukça önemli bir değer. İlk öğrencilerimizin geldiğinde de bizler, gelen çocuklarımızın kaldıkları pansiyonlarına giderek yedikleri içtikleri ve yattıkları yerleri gördük. Çünkü bu çocuklarımız bizlerin çalışmaları neticesinde açılan bu okulumuzu tercih ettiler. Bizlerin ve hepimizin de sahip çıkması gerekiyordu. Çocuklarımızla ilgilenerek bu güveni kendilerine verdik.
Fakültenin 4 yıllık bölüm olması hasebiyle her yıl öğrenci sayımız artıyor. Doğal olarak da öğrenci yurdu birinci öncelik haline geldi. AİBÜ Rektörlüğü de bu konuyu önemseyerek, Mengen de bulunan daha önce Aşçılık Meslek Yüksek Okulu olarak da kullanılan Kültür Bakanlığı'nın Kızılay binasını yurda çevirme kararından sonra inşatını başlattı. Sayın rektörümüz burasının kapasitesini 100 olarak planladıklarını öncelikle kız öğrencilerimize tahsis edilecegini ve en önemlisi iç mefruşat dediğimiz; bir kapaklı aynalı gardırop, bazalı yatak, baza başlığı, yatağı, yorgan, yastık, iki nevresim takımı, yatak koruyucu alez'ini ev sahibi olarak mengenlilerin üstlenmesini talep etti.
Bizlere de bu konuda sorumluluk düşdü. Fiyat araştırması yaptık her bir öğrencimiz için 750.00 TL (KDV) dahil fiyatla en uygun modalife firmasıyla görüşmelerimizi yaptık. Yardımcı olmak isteyen hemşerilerimiz direk olarak firmanın yetkilisiyle görüşerek aşağıdaki hesap numaralarıyla ilgili birebir kendileriyle muhatap kurabilirler. Buna bizde çok seviniriz. Her hangi bir suistimale meydan vermemek adına direk firmayla bağlantı kurmanızı önemsiyoruz.
Bizimde Kız Yurduna bir katkımız bulunsun diyen Hayırseverlerimiz, Mengenli hemşerilerimiz, bireysel olarak birer odanın mefruşatınıda üstlenebilirler. Mengen esnafımız da bu sahiplenmede iyi bir öncülük yapabilir ve biz bunu bekliyoruz. Şimdiden yardımda bulunan bulunmayan ve her zaman bizlere desteklerini esirgemeyen dost ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.
Yardımda bulunulacak Firma ve Hesap Bilgileri:
Firma Yetkilisi: Metin DURMAZ
Cep: 05444406632
Hesap No: 91636998
Iban No: TR 63 0006 7010 0000 0091 6369 98
/




YAZARLAR

Tamamı