18.04.2024 12:39:04
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mustafa Namdar Vefat Etti

Bolu İlimizde sevilen bir isim olan Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi, Emekli Öğretmen, Gazeteci-Yazar Mustafa Namdar hayatını kaybetti. Allah (cc) Rahmet Eylesin.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : VEFAT HABERİ14 Aralık  2020 Pazartesi - 19:42
BOLU ÇOK BÜYÜK BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ
Bolu’da uzun yıllar eğitim alanında görev yaptıktan sonra kendisini Vakıf ve Derneklerde toplumsal hizmetlere adayan, İzzet Baysal’ı kendine örnek edinmiş, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Namdar hayatını kaybetti.
Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Namdar, geçtiğimiz haftalarda düşme sonucu kalça kemiği kırılmış ve ardından başarılı bir ameliyat geçirmişti. Namdar’ın kan değerlerinin normalin altında görülmesinin ardından Bolu halkına kan bağışı için çağrıda bulunulmuştu. Hastanede tedavisi devam eden Mustafa Namdar, hayatını kaybetti.
Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Namdar hocamızın Cenazesi 15.12.2020 (yarın) saat 14:00'da Çığırtkanlar Mezarlığında toprağa verilecek.

www.dortdivandunyasi.com ailesi olarak, Bolu Sevdalısı, kendini Dernek ve Vakıf hizmetlerine ve insanlığa adayan değerli büyümüz yüreği güzel insan, basın camiamızın değerli kalemi abimize, Allah Rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Aile efradına, yakınlarına, sevenlerine ve Bolulu hemşehrilerimize başsağlığı ve sabırlar dileriz.

 

YAZARLAR

Tamamı