15.05.2024 07:17:00
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ÖĞRETMENİM KUTLU OLSUN!

Öğretmenim, sizleri unutmak mümkün mü? Bir güne sığmayıp, her güne ışık tutan ve geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan eğitiminizle gençleri geleceğe yetiştirme azminizi kutluyor, başarılar diliyoruz. Her gününüz sağlıklı olsun.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT23 Kasım  2014 Pazar - 14:10
ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
Modern ve çağdaş bir toplum olmanın temel taşlarından biri eğitimdir. Öğretmenler, gençlerimizi ve çocuklarımızı eğiterek ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde çok önemli bir görev üstlenmişlerdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk "Toplumun en büyük düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmendir. Öğretmen geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Gelecek gençlerindir. Gençler de öğretmenlerin eseridir" veciz sözleriyle vurgulamıştır. Sizler sayesinde medeni dünyada hür, onurlu ve saygın bir toplum olarak sonsuza kadar var olacağımıza dair en ufak bir endişemiz yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle, çocuklarımızın ve gençlerimizin, özgür düşünen, bağımsız karar verebilen, yeniliklere açık, özgüven sahibi, problem çözme yeteneği gelişmiş, bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından izleyen, bunun da ötesinde bilim ve teknoloji üretebilen, milli ve manevi değerlere saygılı, demokratik değerlere bağlı bireyler olarak yetişmelerine öncülük eden siz değerli öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık huzur, başarı ve mutluluklar diliyorum. Saygılarımla.

Ramazan Yaman / Dörtdivan Dünyası

/



YAZARLAR

Tamamı