1.05.2024 20:17:46
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Öğretmenler İçin Yarışma..

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler arasında fotoğraf ve şiir okuma yarışmaları düzenleneceği, Fotoğraf yarışması için fotoğrafların son gönderim tarihi 15 Kasım 2017, Şiir okuma yarışması için ise son başvuru tarihi 10 Kasım 2017 olduğu belirtildi. Ödül töreni ise 24 Kasım da..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM23 Ekim  2017 Pazartesi - 15:06
Öğretmenler Arasında Fotoğraf ve Şiir Okuma Yarışması..
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler arasında Fotoğraf ve Şiir okuma yarışmaları düzenleniyor.
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler arasında fotoğraf ve şiir okuma yarışmaları düzenleneceği, yarışma ile ilgili şartnamenin http://bolu.meb.gov.tr adresinde yer aldığı belirtildi.
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle; Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler arasında fotoğraf ve şiir okuma yarışmaları düzenlemiştir. Yarışmalar Bolu il genelinde tüm öğretmenlerimize açıktır. Fotoğraf yarışması için konu sınırlaması yoktur. Şiir okuma yarışmasına katılmak isteyen öğretmenlerimiz, okumak istedikleri şiirlerin metinlerini kendileri seçeceklerdir. Kabul görülen şiirler yarışmada okunabilecektir.
Fotoğraf yarışması için, fotoğrafların son gönderim tarihi 15 Kasım 2017, Şiir okuma yarışması için son başvuru tarihi 10 Kasım 2017.
Yarışmalarda dereceye girenlerden Birincilere Yarım Altın, İkincilere Çeyrek Altın, Üçüncülere ise Gram Altın ödülleri verilecek.
Yarışmaların şartnamelerine ve ayrıntılı bilgiye http://bolu.meb.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.





YAZARLAR

Tamamı