24.04.2024 22:45:18
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Okul ve Trafik Toplantısı

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde 2022 - 2023 Eğitim –Öğretim Yılı Okul ve Trafik Güvenliği Toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda saat:10:00'da yapıldı. Yapılan toplantıda; Okul güvenliği, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele ve diğer hususlar görüşüldü. Dörtdivan Kaymakamlığı Web sitesinde toplantı ile ilgili açıklama yapıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN08 Eylül  2022 Perşembe - 16:38
DÖRTDİVAN DA 2022 - 2023 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI
OKUL VE TRAFİK GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde 2022 - 2023 Eğitim –Öğretim Yılı Okul ve Trafik Güvenliği Toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda saat:10:00’da yapıldı.
Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan ALPBOĞA Başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürü, İlçe Okul Yöneticileri, İlçe Emniyet ve Jandarma Amirleri, Özel İdare, Belediye Personeli, Şoförler Odası Başkanı, Servis Şoförleri Temsilcisi, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Katıldı.
Yapılan toplantıda; Okul güvenliği, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele ve diğer hususlar görüşüldü. Dörtdivan Kaymakamlığı Web sitesinde toplantı ile ilgili açıklama yapıldı.
Toplantı sonrası yapılan açıklamada “Okul servis taşımacılığı faaliyetlerinin düzenli ve güvenli şekilde yürütülmesi amacıyla servis araçlarının faaliyetleri ve karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik alınacak tedbirler, Eğitim - Öğretim kurumlarında görevli öğretmen, idari/yardımcı personel ile öğrencilerde ve/veya ailelerinde koronavirüs başta olmak üzere çeşitli hastalık veya benzeri salgın belirtilerinin görülmesi durumunda ilgili birimlerle gerekli koordinasyonun sağlanarak izolasyon/tedavi/izleme süreçlerinin yakından takip edilmesi, ayrıca öğrenci, öğretmen ve personel sağlığı ile ilgili Bakanlığımızın her türlü uyarı, yazı vb. direktifleri doğrultusunda Vali ve Kaymakamlarımız ile sıralı/sorumlu amirlerce her türlü tedbirin titizlikle alınıp uygulanmasını, ilgili birimler ile gerekli koordinasyonun sağlanarak uygulamanın önemle takip edilmesini ve uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi, Okul çevrelerinde yaşanan kazalara ilişkin yapılacak risk analiz değerlendirmeleri, çerçevesinde bu bölgelerde ilave tedbirlerin planlanması, gibi konular görüşülerek karara bağlandı” ifadelerine yer verildi.






YAZARLAR

Tamamı