19.04.2024 03:49:04
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ÖRNEK BİR PROJE..

Bolu Önder İmam Hatipliler Derneği (BOLİMDER) tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek olacak bir proje ile Karaköy'de kiraladıkları tarlaya mısır ekerek, hem tarıma katkıda bulundu hem de ihtiyaç sahibi öğrencilere 200 bin liralık bağış sağladı. BOLİMDER bu kez çok farklı bir projeye imza atmış oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR18 Kasım  2022 Cuma - 19:16
BOLİMDER ÖRNEK BİR PROJEYE İMZA ATTI
Bolu Önder İmam Hatipliler Derneği (BOLİMDER) tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek olacak bir projeye imza attı. Karaköy’de kiraladıkları tarlaya mısır eken BOLİMDER hem tarıma katkıda bulundu hem de ihtiyaç sahibi öğrencilere 200 bin liralık bağış sağladı.
Bolu İlimizde yaptığı sosyal faaliyetlerle ve ihtiyaç sahibi öğrencilere verdiği destekle dikkat çeken BOLİMDER bu kez çok farklı bir projeye imza attı.
BOLİMDER üyesine ait olan Karaköy’de ki tarlayı kiralayan dernek, ektiği mısırla hem tarıma destek oldu hem de ihtiyaç sahibi öğrenciler için gelir elde etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan BOLİMDER Başkanı Hüseyin Altundağ; “Dernek üyelerimizden bir arkadaşımız Karaköy’de bulunan 24 dönüm arazisini kiralayarak bu yıl derneğimizin adına tane Mısır ektirmiştir. Bunu yaparak ülke ekonomisine, ülke tarımına BOLİMDER derneğimize ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 200 bin TL bağışta bulunmuştur ve bu parayı ekonomiye kazandırmıştır” dedi.

 

YAZARLAR

Tamamı