25.04.2024 14:58:55
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Savaş Abak Başkan Oldu

Boluspor'un olağan kongresi yoğun katılımla yapıldı. Seçime tek aday olarak giren Savaş Abak, delegelerin oylarıyla Kırmızı Beyazlı Boluspor'un yeni başkanı oldu. 2014-2016 yıllarında Boluspor Başkanlığı yapan Savaş Abak, 6 yıl sonra yeniden başkan seçilmiş oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR29 Mayıs  2022 Pazar - 14:55
SAVAŞ ABAK BOLUSPOR BAŞKANI OLDU
Boluspor Kulübü seçimli olağan kongresi tamamlandı. Seçime tek aday olarak giren Savaş Abak, delegelerin oylarıyla Boluspor’un yeni başkanı oldu. 2014-2016 yıllarında Boluspor Başkanlığı yapan Savaş Abak, 6 yıl sonra yeniden başkan seçilmiş oldu.
Boluspor Halı saha Tesisleri'nde yapılan kongrede tek aday olan Savaş Abak ve yönetim Kurulu listesi oy birliği ile kabul edildi.
“Birlik ve beraberlik içinde Boluspor'u yönetmemiz gerekiyor”
Kırmızı beyazlıların yeni başkanı Savaş Abak kongrenin ardından yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları vererek şunları söyledi: “Zor bir kongre geçti. Mali tablo çok iyi değil. Gerekeni söyledik. Şu saatten sonra eski başkanlar, eski yöneticiler, Boluspor taraftarı sizler topyekun bir arada olup, birlik ve beraberlik içinde Boluspor'u yönetmemiz gerekiyor. İnşallah birlik ve beraberlik içinde kulübü yönetmeye gayret göstereceğiz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. 6 sene önce bıraktığım kulübe gideceğim az sonra” dedi.

Savaş Abak Başkanlığında Boluspor’un yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu şu isimlerden oluştu;
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
Savaş Abak, Abdullah Alemdar, Abdullah Onur, Ahmet Doğan, Ahmet Topaloğlu, Ahmet Ufuk Güler, Ali Gürsoy, Ali Osman Çelik, Ali Sarıyıldız, Cevat Çatladı, Cihat Coşkunyürek, Çetin Uç, Erdal Bayrak, Ergün Söbütay, Erkan Bektaş, Erol Afacan, Faruk Gören, Fuat Tut, Hakan Özsoy, Halil İbrahim Yavaş, Hamza Kahraman, Hulusi Apaydın, Kaan Semercioğlu, Kamuran Avcı, Mahmut Çimender, Mevlüt Sefa Özçelik, Muhterem Hevesker, Murat Ceylan, Mustafa Eren Gökdemir, Naci Tolga Türkar, Ramazan Kahraman, Samet Karakış, Şahin Ertem ve Tuncay Yılmaz.
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Hilmi Uğurlu, Ali Reha Özçelik, Kemal Sinan Haydaroğlu, Rıfat Ümit Demirtaş, Aykut Şanver, Murat Gürol, Hüseyin Güney ve Hüseyin Apaydın
DENETİM KURULU ASİL ÜYELER
Kemal Kazan, Süleyman Özbağ, Uygun Ceylan
DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER
İbrahim Uysal, Uğur Doğan, Nezih Özen
DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER
Volkan Aytop, Fatih Özkan, Ervani Alemdar
DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER
Yusuf Erdoğan, Erhan Gani, Vedat Caner

 

YAZARLAR

Tamamı