29.03.2024 02:47:57
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Söyleşilere Davetlisiniz..

Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hamamönü'ndeki tarihi Kabakçı Konağı'nda gerçekleştirilen sohbetler, her akşam 19. 00 - 21. 00 saatleri arasında sanatseverlere unutulmaz akşamlar sunuyor. Ankaralılar, Hamamönü Söyleşileri sayesinde şubat ayında hem müziğin hem de şiirin tadını çıkaracak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT06 Şubat  2018 Salı - 23:48
Şubat'ta Hamamönü Söyleşileri'ne bekleriz
Altındağ Belediyesi, Hamamönü Söyleşileri ile başkentin sanat alanındaki boşluğunu dolduruyor. Sanat dünyasının en seçkin isimleri şubat ayında da Hamamönü Söyleşileri'nde yer alıyor. Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hamamönü'ndeki tarihi Kabakçı Konağı'nda gerçekleştirilen sohbetler, her akşam 19. 00 - 21. 00 saatleri arasında sanatseverlere unutulmaz akşamlar sunuyor.
Kültür sanata büyük katkı
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, tam 8 yıldır aralıksız düzenledikleri Hamamönü Söyleşileri ile Ankara'nın kültür, sanat ve edebiyat hayatına önemli katkı sağladıklarını söyledi. Bu söyleşilerde yediden yetmişe herkesin hem edebiyat, hem tarih ve sanatla buluştuğunu ifade eden Başkan Tiryaki, tüm Ankaralıları Hamamönü'ne çağırdı. Başkan Tiryaki, bu etkinliklerin sanata yön verdiğini vurgulayarak "Cumhuriyet'in ilk yıllarında Ankara'nın kalbi durumunda olan Hamamönü, bugün de kültüre, sanata, tarihe ve edebiyata verdiği katkıyla yine Ankara'nın kalbi durumunda" diye konuştu.
Şiir denince akla Hamamönü Söyleşileri gelir
Ankaralılar, Hamamönü Söyleşileri sayesinde şubat ayında hem müziğin hem de şiirin tadını çıkaracak. Söyleşilerde yer alan Başkentte Dem Vakti Şiirleri, Şahı Şiirler, Kabakçı Konağı Şiir Dinletileri ve Mürekkebi Kurumadan isimli programlarda en güzel dörtlükler Hamamönü sokaklarından yükselecek. Cengiz Taşkent'in seslendireceği Mucize Nağmeler ile Eylül İlkim İlk'in şefliğini yapacağı Eskimeyen Türküler de müzik tadında akşamlar yaşanacak. Türk Dış Politikası ve Ortadoğu isimli programda en güncel konular tartışılırken İslam'da Güzel Geçinme Adabı ile en doğru davranışların temeli atılacak.



 

YAZARLAR

Tamamı