29.03.2024 07:35:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Togg'a Kömür Karası Rengi!

Ankara'da konuşlu bulunan Bartın, Bolu, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Zonguldak İl STK'larından oluşan Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği ANKABİR Genel Başkanı Tuncay Gençer; "Gözbebeğimiz Togg'a Kömür Karası Rengi Çok Yakışır" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL15 Aralık  2022 Perşembe - 01:57
GENÇER; "Gözbebeğimiz Togg'a Kömür Karası Rengi Çok Yakışır"
Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer Yerli Otomobille ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: "Ülkemizin Gözbebeği olan Yerli Otomobilin, Filyos Projesi dâhilinde yapılması için en üst düzey makamlarda, "Akıl İşi, Değil Gönül İşi" diyerek yoğun mesai harcamıştık. Fabrika Bursa İlimizin Gemlik İlçesinde faaliyete geçti.
Batı Karadeniz olarak Ülkemiz ve Milletimiz adına çok gururlandık. Türkiye'nin Gururu olan Yerli Otomobilimiz TOGG için sipariş gününü sabırsızlıkla bekliyoruz. Ayrıca Yerli Otomobilimiz TOGG un Ülkemizin güzide mekânları ile özdeşleşen renklerini büyük bir coşku ile takip ediyoruz.
ANKABİR Bileşenlerini oluşturan, Bartın, Bolu, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Zonguldak’ın içinde olduğu yedi ilimizin, Ankara'da konuşlu bulunan İl STK Başkanlarının da tam mutabakatı ile mütevazı ve Devletine bağlı insan yapısı ile tanınan Bölgemize has "Kömür Karası" renginin TOGG a çok yakışacağına ve ayrı bir değer katacağına yürekten inanmaktayız. Bu mânâda Bölgemize özel önem veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, bu talebimizi sizlerin aracılığı ile iletmek istiyorum.
Sözlerimi Orhan Veli'nin Zonguldak için yazdığı şiirle tamamlarken, Sayın Cumhurbaşkanımızın bu talebimize teveccüh göstereceğine inancımızın tam olduğunu yinelemek isterim.
"Ekinin çiçekli bahçeleri,
Rıhtıma kömür taşıyan vagonlarıyla;
Paydos saatinde yola dökülen,
Soluk benizli insanlarıyla,
Siyah akar Zonguldak 'ın deresi
Yüz karası değil "KÖMÜR KARASI"
Böyle kazanılır Ekmek Parası...



YAZARLAR

Tamamı