27.04.2024 01:09:23
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

TümKarDer'den Plaket!

Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm Eğitim Derneği 2021 Yılı Sağlık ödülleri takdiminde bulundu. TÜM KAR DER Bürokrat ve Doktorlara Plaket verdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL26 Aralık  2021 Pazar - 17:51
TÜMKARDER’DEN PLAKET VERİLDİ
TÜMKARDER Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm Eğitim Derneği tarafından Sağlık alanında başarılı çalışmalar yapan ve Dünyada ve Ülkemizde meydana gelen Covit_19 Salgını nedeniyle ödül almaya hak kazanan Ankara Şehir Hastanesinde görev yapan başta Kalp Damar Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Aliözatik, Prof. Dr. Mutlu Doğanay, Prof. Dr. Işıl Özkocak Turan ve Prof. Dr. Melike Doğanay'a ve Ayrıca her zaman Karadenizlilerin Sağlık sorunları ile ilgilenen Bürokrat İhsan Yılmaz'a plaket ödülleri makamlarında taktim edildi.

TÜMKARDER Genel Başkanı Osman Işık yaptığı açıklamada; “Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm Eğitim Derneği olarak 2021 Yılı Sağlık ödüllerini Ankara Şehir Hastanesinde Doktorlarımıza Pandemi nedeniyle makamlarında 24 Aralık 2021 (Cuma günü) Tarihinde Tüm Kar Der yönetim kurulu üyelerimizle birlikte takdim edildi. Tüm Kar Der Karadeniz’e Kıyısı bulunan 18 Karadeniz ili arasında Yardımlaşma, Dayanışma Eğitim, Sağlık ve Kültür alanında faaliyet gösteren illeri belirleyerek her yıl ödüllendiriliyor buna göre Tüm Kar Der Yönetim Kurulu ve il Temsilcileri tarafından yapılan Anket sonucu olarak Yılın Doktoru, yılın Valisi, Yılın Belediye Başkanı, yılın Rektörü, yılın Sivil Toplum Örgütü, yılın Milli Eğitim Müdürü, yılın Bürokratı gibi her yıl ödüllendiriliyor.

Başarılı Kurum ve Kuruluşlarda görev yapan Bürokratlarımızı Teşvik etmek amacıyla bu yılda Sağlık alanında başarılı çalışmalar yapan ve Dünyada ve ülkemizde meydana gelen Covit_19 Salgını Nedeniyle ödül almaya hak kazanan Ankara Şehir Hastanesinde görev yapan başta Kalp Damar Hastanesi Başhekimi Sn. Prof. Dr. Mehmet Aliözatik hocama, Prof. Dr. Mutlu Doğanay, Prof. Dr. Işıl Özkocak Turan’a, Prof. Dr. Melike Doğanay hocama ve Ayrıca her zaman Karadenizlilerin Sağlık sorunları ile ilgilenen Bürokrat İhsan Yılmaz başkanıma ödülleri makamlarında şahsım ve Tüm Karder yönetim kurulu başkan ve Başkan yardımcıları ile birlikte takdim edildi başarılı çalışmalarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.




YAZARLAR

Tamamı