5.05.2024 14:34:27
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Ülkücüler, Sağlıkçıların Yanında

Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül “Bu zor günlerde destek olmak adına bir dayanışma kampanyası ile bin adet banyo ve bin adet baş havlusu bağışı yaptık. Sağlıkçılarımız kendilerini yalnız hissetmesin istiyoruz ve bilsinler ki, Ülkü Ocakları olarak biz daima onların yanındayız” ifadelerini kullandı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR16 Nisan  2020 Perşembe - 19:39
“ONLARA BORCUMUZ ASLA ÖDENMEZ”
Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, salgın sürecinde canla başla çalışan sağlık personeli için bin adet banyo ve bin adet baş havlusu bağışladı.
Korona virüsüyle mücadele kapsamında büyük bir özveriyle çalışan sağlık personeline desteğini hiç bir zaman eksik etmeyen Bolu Ülkü Ocakları bu kez hastaların ihtiyaçları için adım attı.
Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, pandemi hastanesine dönüştürülen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi Hastanesinde, hastaların kullanması için bin adet banyo ve baş havlu takımını Başhekim Dr. Erdal Dilekçi’ye teslim etti.

ERDAL DİLEKÇİ’YE TESLİM ETTİ
Bolu Ülkü Ocaklarının organize ettiği ve hayırseverlerin desteğiyle alınan havluları Başhekim Dilekçi’ye teslim eden Akgül açıklamasında; “ Bolu Ülkü Ocakları olarak, Bolu Fizik Tedavi Hastahanemizde hastalarımızın ihtiyaçlarında kullanılmak üzere 1000 adet banyo ve baş havlu takımı hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla ulaştırılmıştır. Gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımızın her türlü sıkıntı ve ihtiyaçlarında Ülkü Ocakları olarak her daim yanlarında olduğumuzu söyledik ve gereğini yapmaya devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür eder, sağlık personelimize de başarılar dileriz” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı