19.04.2024 15:26:35
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Vali, Yeni Yılı Kutladı!

Bolu Valisi Erkan Kılıç, yılbaşı için basın açıklaması yaptı. Alınan tedbirler ve 2022 yılına dair konuşan Vali Kılıç, “2023'ünde bütün Bolulu hemşehrilerime, ülkemize ve bütün Dünya'ya hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR31 Aralık  2022 Cumartesi - 16:32
Bolu Valisi Erkan KILIÇ, Yeni Yılı Kutladı!
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Yeni yılı kutlayarak, yılbaşı tedbirleri hakkında da bilgi verdi. Bolu Vasi Kılıç; “Yaklaşık 2 bin 400 emniyet ve jandarma personeli ve yaklaşık 280 civarında da ekiple değişik noktalarda, vatandaşlarımızın huzur ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmeleri için gayret gösterecek” 
2022 yılının Bolu için verimli geçtiğine dikkat çeken Vali Kılıç, “2023’te inanıyorum ki ülkemizin gelişmesi, kalkınması anlamında bütün alanlarda çok daha iyi yerlere gelmiş olacağız. İlimizde de 2022 çok verimli bir yıl olarak geçti. Başta ilimizdeki altyapı çalışmaları olmak üzere, eğitimde, sağlıkta ve birçok alanda ilimizde de önemli bir yıl olarak ilimizde gerçekleşti” dedi.
Yılbaşı için alınan tedbirler hakkında da bilgi veren Bolu Valisi Kılıç, “İlimizde yaklaşık 2 bin 400 emniyet ve jandarma personeli ve yaklaşık 280 civarında da ekiple değişik noktalarda, vatandaşlarımızın huzur ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmeleri için gayret göstereceklerdir. Bunun dışında diğer kurum ve kuruluşlar da kendi hizmet alanıyla ilgili olarak Telekom, elektrik birimleri olmak üzere, trafikçiler de aynı şekilde emniyetin bir birimi olarak sahada olacak ve denetimlerimizi yapacağız. Özellikle umuma açık yerlerde olumsuz bir durum yaşanmaması anlamında da bütün tedbirler alındı. İnşallah sıkıntısız, problemsiz, huzur içinde 2023 yılına girmeyi istiyoruz” dedi.
Vatandaşların yeni yılını da kutlayan Kılıç, “2023’ünde bütün Bolulu hemşehrilerime, ülkemize ve bütün Dünya’ya hayırlar getirmesini diliyorum. Herkesin yeni yılını kutluyorum. Herkese hayırlı seneler diliyorum.” dedi.



YAZARLAR

Tamamı