5.05.2024 20:06:38
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yeniçağa da Maske Dağıttılar

Bolu Yeniçağa Kaymakamlığı ve Yeniçağa Belediyesinin ortak çalışması ile vatandaşlara, esnafa ve kamu kurumlarına maske dağıtıldı. Desteklerinden ötürü Yeniçağa İlçesinde faaliyet yürüten Real Tekstil sahibi Barış Yemişçi ve çalışanlarına teşekkür edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR09 Nisan  2020 Perşembe - 00:17
YENİÇAĞA DA ÜCRETSİZ MASKE DAĞITTILAR
Bolu Yeniçağa Kaymakamlığı ile Yeniçağa Belediyesi, Coronavirüsle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürerek, vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı yapıldı.
Bolu İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından açıklanan coronavirüs tedbirleri İl genelinde ve İlçelerde sıkı sıkıya uygulanmaya devam ediyor. Tehlikeli virüse karşı çalışmalarını sürdüren Yeniçağa Kaymakamlığı ile Yeniçağa Belediyesi dezenfekte ve bilgilendirme çalışmalarının yanı sıra vatandaşlara maske dağıtımı yaptı.

Bolu Yeniçağa’da Belediye ekipleri tarafından yapılan ücretsiz maske dağıtımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Recayi Çağlar, “Halkımıza maske dağıtımına başladık. Maskeleri bedelsiz olarak temin eden Real Tekstil sahibi Sn Barış Yemişçi Bey’e ve emek verip hazırlayan tüm çalışanlarına Yeniçağa halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.







YAZARLAR

Tamamı