28.04.2024 06:25:01
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Zeminde Sıvılaşma Var.!

Toki'den yapılan açıklamada; Dörtdivan'da Toplu konut yapılacak parsel zemininde yapılan çalışmalar sonucunda sıvılaşma problemi saptandığı, zemin iyileştirme yapılacağı ve iyileştirme maliyetinin konut başına yaklaşık 10.000 TL olacağı ifade edildi. İşte Toki den gelen yazı;

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN22 Temmuz  2017 Cumartesi - 13:32
TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
FİNANSMAN DAİRE BAŞKANLIĞI’NDAN;
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Daire Başkanlığı’ndan Dörtdivan Belediyesine Konut alıcıları için bilgilendirme yazısı gönderildi.
Gönderilen yazıda; Dörtdivan’da Toplu konut yapılacak parsel zemininde yapılan çalışmalar sonucunda sıvılaşma problemi saptanmış olup zemin iyileştirme yapılacağı ve iyileştirme maliyetinin konut başına yaklaşık 10.000 TL olması öngörülmektedir denildi.
Dörtdivan Belediye Başkanlığı’na, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Daire Başkanlığı tarafından gönderilen yazı;
DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA
DÖRTDİVAN / BOLU
İlgi: 14/04/2017 tarih ve 14235 sayılı yazımız.
Bilindiği üzere Belediyenizin talepleri doğrultusunda konut sayısı ve tipleri belirlenen projeniz, ilgi yazımız ile tarafınıza bildirilmiş olup talep toplama süreci içerisinde yeterli talep toplayarak projelendirme aşamasına gelmiştir.
Ancak, toplu konut yapılacak parsel zemininde yapılan çalışmalar sonucunda sıvılaşma problemi saptanmış olup zemin iyileştirme yapılması gerektiği düşünülmektedir.
Bu durumda zemin iyileştirme maliyetinin konut başına yaklaşık 10.000.TL olması öngörülmektedir. Konu ile ilgili olarak konut alıcılarının bilgilendirilmesi hususunda;
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
 
İMZA
Ayhan KARACA
Başkan A.
Finansman Daire Başkanı
 
 

YAZARLAR

Tamamı